|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
MP3 FLASH PLAYERi
Tražim nešto od 256 Mb i da ima display ,jel mi možete dat preporuke i linkove stranica gdje ih mogu kupit,gledo sam u ve-milu ,linksu ...al nema neki izbor tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
http://www.infocor.hr/ tu je bilo dobrih NAPA, pogledaj ak jos imaju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mogu toplo preporucit Creative Rhomba-u.. ima sve kaj ti treba.. Mali, lagani, sa velkim displayom, dolazi sa kabelom (nemoras kopat ispod stola da bi doso do USB stekera), ima equalizere, radio, mogucnost snimanja, mikrofon itd. I softver mu je dobar... Creative klasika ![]() Imo sam i AipTek i vratio ga nakon tjedan dana... Zadnje smece, eventualno ga mozes koristit ko prijenosni disk.
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
http://www.creative.com/products/pro...sp?prodid=9194 I zaboravih rec da ima lithium-ionsku bateriju, dakle nema vise natezanja oko baterija, punjenja po raznim chargerima i sl.
![]() |
#5 |
...(=_o)...
|
Je ludnica izgleda,al gdje ga mogu nabavit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
|
Neznam tko je zastupnik Creative-a u Hrvatskoj, al ga ziher mora bit.. Ja sam svojeg s Amazona narucio.
![]() |
#7 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Lako onima koji jesu...ovdje tretiraju sve kao balkan, ko da smo neki teroristi koji će od malo memorije napraviti superračunalo za terorističke napade!
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert
|
eh, tehnika narodu... ![]() odes lijepo na google, i utipkas: creative rhomba +site:.hr i kaj dobijes? cijenik od firme u hrvatskoj koja prodaje doticni player: http://www.omnia.hr Cak imaju i web shop. Ak si u Zagrebu, imaju ducan u Koturaskoj 69. Eto, i kome vise treba Amazon ![]()
![]() |
#9 |
...(=_o)...
|
Svaka čast CREATIVE-u ali that's too much for my pocket,morat ću se odlučit za neku jeftiniju soluciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
|
mozes ga vani dobit za 170-200 eura. vidim da omnia bas i nije neki jeftin ducan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|