|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
dual view me kolje!!!
do sada sam imao stari 17" monitor spojen analogno, a 22" digitalno. i sve je lijepo šljakalo, lijevo je bio 17" sa 1280x1024, desno je bio glavni 22" sa 1680x1050. sve je radilo super. s obzirom da stavljam u pogon novi komp, napravio sam sljedeću stvar: 22" monitor sam umjesto preko digitalnog, spojio preko analognog konektora, i slika je otišla u bananu. 17" se prvo proglasio glavnim, desni je imao neku smežuranu rezoluciju, dodajmo tu pivot i dobio sam kažin. ajde nekako sam maknuo rotaciju iz priče, sad su barem oba landscape. ali tu priči nije kraj, lijevi (17") je i dalje glavni, sve se otvara na njemu, iako je podešen kao secondary (1280x1024), dok desni (22") je sad kao glavni, čak je start traka na njemu, ali neće u 1680x1050. mogu ja to podesit, ali slika se samo rastegne i zadrži mi prikaz 1280x1024, i uopće ne mogu doć do desnog dijela ekrana, miš ode desno ali ga ne vidim.kad prebacim u 1680x1050 , u info meniju od monitora uopće ne ispiše rezoliju, kao da ju nezna. vrtim auto setup na monitoru ko luđak, i jebem mu po rezolucijama, ali ništa. šta je tako teško podesit jebeni dual view preko analognih izlaza? uzmem laptop, prištekam kabel u njega i paf - dual view: 1400x900 na ekranu od laptopa, 1680x1050 na 22" samsungu. u pitanju je ati radeon x1600, a drugi analogni izlaz dobijem preko dvi-vga adaptera. svaka pomoć dobrodošla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
a jesi preko Catalyst Control Centra podesio koji je glavni, ili probao swap display... ? ![]() meni je tako svaki puta prilikom instalacije novih vga drivera: primary lcd tv, umjesto PC ekrana (iako je tv ugašen, i bez obzira na koji je DVI-HDMI utor prištekan) pa samo napravim taj SWAP, i nadalje sve 5.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |