|
![]() |
#1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
gamerska tikovnica - hitno
Ja kao ja, nemogu si pomoc pa tako ovoga puta sam poludio za dobrom tikovnicom.. tko igra cod2 online i ima malo veci skill zna da su neke stvari su painn in the ass.. do sad sam igrao na ultraX , ali pomalo je pocela stekati u ultra brzom gejming modu.. ![]() ![]() e sad, gledam ove : razer lycosa razer tarantula logitech g11 -g15 itd.. uvjeti bi mi bili uglavnom gejmerski ili iz navike : 1. da nema nikakvog stekanja, blokiranja, tiltanja.. 2. da su tipke pristupacne , a ne da u brzini stisnem tri tipke umjesto te jedne (mislim u prvom redu na lijevu ruku i tipke ctrl , shift , space, c, v, i ostale ) 3. da je tipkovnica TIHA, dakle nije najbitniji uvjet ali volio bih tipkat u sred noci i ne budit moju bolju polovicu ![]() 4. flat vise volim ![]() 5. po mogucnosti da su tipke takve da se ne znoji ruka ili tako nesto.. najvise mi oko zapelo za ovu lycosu da budem iskren ![]() ima tko razera?, cisto da me posavjetuje ![]() uglavnom recimo da lova nije problem, zelim najbolje na svijetu.......
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni iskreno najviše paše G15, nisam ljubitelj razera, al to je osobni izbor..hod tipki, razmak itd..najbolje bi ti bilo skocit do trgovine i sam vidjeti što ti najbolje paše. Ne bi trebalo biti problema s nekim štekanjem..iskreno ja ga nisam imao kod wireless a ni kod žičane tipkovnice..al ono..nisam neki gamer. Šteta što si ogrničen na najbolje na svijetu..ima jedna na planetu Marklar, model se zove Marklar, proizvođač Marklar..odlična tipkovnica. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..starija garda
|
ma u biti g11-15 su mi "debele" i to je glavni razlog zasto nekako bjezim od njih... a je tko probao ovo : REVOLTEC http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...309&kateg=1101 ili ako tko ima kakav drugi prijedlog bio bih zahvalan ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
sve najbolje o razer lycosa. vise je kao flat, tipke brzo reagiraju, ima backlight, sve u svemu meni vrhunska tipkovnica. jedino ako se palis na neke ekrane i ostale pizdarije, onda bih uzeo g15 rev.1 ofc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Sinoć u igraoni, frajer donio svoje slušalice, G15 i G9. Nije mu niš pomoglo. Strijeljali ga ko majmuna. Mi s noname tipkovnicama i logi miševima od 80kn. Ja doma haklam na pazi sad, turbo-spero bežičnoj tipkovnici koja je prije više od tri godine koštala cca 120kn. Nevidim nikakvih problema pri igranju, dapače, malo neskromno tvrdim da sam dosta dobar u cod4. I živo sumnjam da bi mi se skil poboljšao s nekom tipkovnicom od 500kn.
![]() |
#8 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
probaj se raspitati za Microsoft Reclusa ili googlati neke reviewe cini mi se kao dobra tastatura |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
..starija garda
|
Citiraj:
..mislim razumjem te ja sta oces reci.. ali eto ja sam se malo razmazio... PS cod4 nije za skillere, probaj cod2 , dodji malo na neki rifle server pa cemo pricat ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
istina da na cod4 ima možda previše spray&pray akcije,ali opet puno teže unscoped gađat nego recimo s M40A3 nego s karom;no da nebude sve offtopic igrao sam na lanu malo s Tarantulom i G15,i apsololutno ništa bolje u "gaymerskom" značenju od moje Ultra Flat,pa razmisli dal je to važnije od dobirh sluškui.Nemojte ovo smatrat spamom,niti nekakvim povodom za svađu,ali te gamerske tikovnice nikako nemgou shvatiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Gamerske tipkovnice su glupost kakva ne postoji. Ako je išta "gamersko" onda je to flat tipkovnica, radi kraćeg puta. Sve te "über-sensitive, 1000hz, 1ms" fore možeš baciti u smeće jer na kraju najviše vremena (ako tako možeš nazvati) potrošiš na pritiskanje same tipke. Ajmo sad vidjeti što imaju "gamerske" tipkovnice, a normalne ne: Osvjetljenje: Poznato je da Gameri™ jako često u žaru bitke skreću pogled s ekrana, te traže "onu tipku" u potpunom mraku, a ne znaju ni layout napamet. Macroi: Uz današnje igre gdje se svaka akcija može bindati na gumb, npr od miša, koji uvijek imaju ~5 tipki, te samih kontrola koje se ne svode na tekken-comboe, jako je bitno da naš Gamer™ ima tridesetak mogućih macroa za svoj FPS, koji su obično u mmo igrama i zabranjeni. Velike tipke: Naš Gamer™ također mora biti 1337, što se naravno i svodi na pljuvanje po "onim laptopt tipkovnicama" i veličanje IBM-ovih klaktuša koje vjerojatno u životu nije vidio, kako i sam ima 12 godina. Ultra-sensitive tipke Overclockani USB port našem Gameru™ daje imba-leet prednost pred ostalim smrtnicima, tako da mu spušta lag (teoretski) sa 2 ms na 1 ms. Naravno to što igra na netu sa ~50 ms laga i na Dellu 2408 sa ~40 ms laga ne znači ništa, jer sama awesome-ština tipkovnice popravlja taj lag kako niti jedan Internet Accelerator Turbo Mega Free Edition dosad nije. Osvijetljeni logo: Jako bitan detalj, kojeg će svaki Gamer™ znati cijeniti. Svaki put kada umre, čekajući respawn, može se diviti svojoj tipkovnici, i razmišljati koliko mu se isplatila. Što nas dovodi do zadnje točke: Cijena: Naravno da je bitno da bude što veća, jer kad bi ju svi imali, onda ne bi bio tako 1337. I tako bi se naš Gamer™ uklopio u masu n00bova sa normalnim tipkovnicama. To je nedopustivo. Disclaimer: Gamer™ je fikcionalna ličnost. Svaka podudarnost sa stvarnim ljudima je slučajna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
..starija garda
|
xfire: eladioms Server NameCroTeam-Acrux Server IP 82.193.211.190:28960 Server NameRiFLeAPPeaL® | XpErt ONLY RiFLe SeRvER ¤ powered by www.fGcklan.hu Server IP 87.229.14.20:28973 itd...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
mislim forumas trazi savjet koju da uzme a vi mu nabijate na nos da nece bit bolji gamer ![]() od mene preporuke imas na g15 rev2 i lycosu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
..starija garda
|
Citiraj:
slazem se.. danas sam gledao tarantula i g11/15 definitivno otpadaju.. tako da sam za sad ovo odlucio, nova tipkovnica mora biti FLAT ![]() nazalost jos nisam imao prilike vidjet lycosa ( ne kuzim zasto ih nigdje nema) sto se tice sluski itd.. : ali sve vec to imam ![]() puno radim , volim pucat online, stoga zasto si nebi priustio nesto s cim cu vise uzivati u igranju , kad vec love imam.. sto se tice shvacanja, ja ne trazim da vi shvatite, ali slobodno savjetujte koja je najbolja gejmerska.. ![]() ultraX je po meni jako dobra.. ali bih jos malo nesto bolje.. ..ono sto zelim je slicno , i mislim da mi to lycosa nudi.. jos malo da je gumirana za jos bolji touch , navecer u nocnim satima kad najcesce igram ta rasvjeta glavnih tipki svakako nece skoditi.. jos ako je TIHA, i jos uz to ako tipke "dobro" rade... ..onda uzimam ![]() sad jos samo da je neki od ducana dobije ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() a da ![]() mislim ono, nemoram biti bolji, ali cilj mi je igrati s vecim zadovoljstvom, pio mogucnosti da se na nju brzo priviknem, i da ju brzo zaboravim , da mi ono priraste ruka uz nju ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Baš,više igranja,manje razmšljanja tuđim novčanikom. Jel imam G15?Imam Jel me učinila boljim u Codu?Nije. Jel me učinila gorim?Naravno da nije. Jel imaju kakve koristi macro tipke?Naravno da ne,pogotovo u FPSima. Zašto sam je kupio?Jer nakon 6 godina mrcvarenja sa logijevom tipkovnicom s F-lock tipkom mogu priuštit tastaturu koja mi se sviđa za 300kn. Jesam imao Logitech flat UltraX?Jesam,sat vremena. Kako je završila?Prodana cimeru za ćevape i 2 kutije bosanskog marlbora.Crvenog. Rezime-ako mu se sviđa,nek kupi,ako se tebi ne sviđa,nemoj kupit i eod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Zato postoji multiquote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Još jedna zabluda. IMHO, il imaš skil il nemaš. Nikakav ultra mega super lođitek miš 2000 ti neće pomoć protiv mog frenda s logitechom b58 za 64 kn. Frajer jednostavno ima refleks i strahovitu brzinu iliti skil.
![]() |
![]() |
#30 | |
..starija garda
|
Citiraj:
dok sam studirao bio mi je dobar i MS s kuglicom , lovu sam trosio na druge prioritete ![]() a to kako taj tvoj frend igra svaka mu cast ako je i pola od toga.. sto se tice prelazenja , pozovi ga na neki od ovih servera koje sam malo prije naveo, dodji i ti ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|