|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tipkovnica, spajanje na laptop -problem
Imam laptop koji mi povremeno koristi za gaming pa sam odlučio spojit klasičnu tipkovnicu preko USB-a na komp, da manijakalno ne lupam po tipkovnici laptopa u žaru bitke ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pozajmi negdje baš USB tastaturu i probaj. Nadam se da na lapu nije XP SP3, u drugom threadu danas netko se žalio a i po netu piše o problemu sa USB tipkovnicama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Cuj "netko" imas li ti pojma tko sam JA ![]() ![]() probaj s pravom usb tipkovnicom a ako neuspijes uvijek mozes kupiti bluetooth tipkovnicu
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
čuđenje je početak znanja
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Slušajte,dakle imam tikovnicu KB-16e scroll staru negdje 6 godina,i sad me zanima kako ju spjit na moj laptop,imam cd za instalaciju,ali mi je laptop malen pa nemam utor za cd.Prebacio sam program na USB stick,stavio sam ga u laptop i neda se otvorit program za instalaciju,onda samga skinuo sa interneta pa mi opet ne radi.Što trebam učinit,jel sam skinuo krivi program,jer sam krivo kopirao program,ali to je nemoguće,dva put sam probo.Zato ako netko zna rješene neka mi kaže. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
ISO image možeš napraviti sa MagicISO programom ili bilo kojim drugim kojim se služiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
hvala,javit ću rezultate sad imam taj magiciso,ali kako napraviti ISO image Zadnje izmijenjeno od: nino. 21.05.2011. u 12:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Sta tocno ne radi? 1. Ne mozes instalirati drivere (ne prihvacaju ih windowsi) ili 2. ih mozes instalirati sa image-a, ali ti tipkovnica i dalje ne radi 3. jesi li na kraju u bios ukljucio USB keyboard, kao sto ti je 2145 savjetovao? Zadnje izmijenjeno od: defiant000X. 22.05.2011. u 12:16. Razlog: demencija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|