|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Pozdrav ljudi. Trebam pomoc. Kupujem AMD 64 ali imam mali problem pri odabiru ploce. U planu mi je MSI K8N Neo. Ako ima koja bolja ploca recite (mora biti dobra za overclock i mora biti vrlo stabilna, sve u svemu mora raditi bezprijekorno, a uz to da ima puno podrske). Bitno mi je da ploca ima nForce3 250Gb chipset. Cijena nije vazna. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ima ti EpoX EP-Kda3+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Epox 8KDA3+ je lošija od MSI K8N Neo, pa nista od toga. Ako neko zna nešto drugo neka napiše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovako, 2 najbolje ploče za taj socket bi vjerojatno bile: MSI K8N Neo Platinum-odlična, a krcata svime i svačime! Epox 8KDA3+ -ploča mi se sviđa, u ukupnoj kategoriji bi možda čak i odnijela zlato, po meni... ali nema ti firewire! Moraš znati da su razlike u performansama između te dvije ploče gotovo nikakve, a MSI je odličan.Dakle, ako bi želio dobar overclock, najkrcatiju ploču što mi tržište može dati, praktički top performanse-uzeo bi MSI i ne bi se osvrtao natrag... nadam se da ti je moje iskustvo barem malo pomoglo. Dakle, ako ti nije jasan zaključak-go for MSI!
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Čitajući po netu iskustva ljudi sa tom pločom, ispada da je stvarno mrak. A i opremljena je svime i svačime. Međutim ja još uvijek dvojim između nForce-a i VIA-e. Čini se da im je ovaj K8T800 pro fakat dobar. A i kad pogledaš malo proizvođače (mislim na ove jače tipa abit, asus..), uglavnom se više koncentriraju na taj chipset. Imam osjećaj da pati od manje bolesti nego nForce. Najveći je problem zapravo što je još uvijek premalo ploča na tržištu pa je dosta teško išta zaključiti. A i dečki iz PCE-a su još daaaaavno obećali neki test A64 nForce3 250 ploča... ![]() ajmo dečki malo :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ne kupuj ploču prema chipsetu uzmi onu koja je najkvalitetnija i najstabilnija a to su u ovom trenutku asus K8V i abit KV8 barem kaj se tiče socketa 754 socket 939 ploča ionako ima jako malo ali i tamo vrijedi ista preporuka abit ili asus |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
što kažete na ovu ploču i jel dobra? -->
Epox 8KDA3J------>što kažete na ovu ploču i jel dobra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Caught Somewhere In Time
|
što kažete na ovu ploču i jel dobra?
|
Originally posted by Lavusinar33 Epox 8KDA3J------>što kažete na ovu ploču i jel dobra? |
![]() |
#9 |
Registered User
|
zasto??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
meni netrebaju neki dodaci na ploci samo nek ona fino sljaka za proc i nista vise nadam se da je za to OK uglavnom da radi kako spada i da je dobra pa da ga mogu malo kasnije kloknit ništa više |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Ozrene jel dobra ova ploča Epox 8KDA3J |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Preporučio bih ti ABIT KV-MAX 3. Ploča izgleda mrak a Prerformanse su najbolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|