|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Koje slušalice za dobro igranje????
Koje slušalice da kupim za dobro igranje na NET-u? Do sada sam promjenio brdo slušalica, ali sve su trajale par sati ili manje, ili je loš zvuk ili su nekvalitetne pa otiđe kabel ili potenciometar, neke su imale loš mikrofon itd... Ako netko zna koje kvalitetne slušalice da mi preporuči nešto dobro, bio bih zahvalan. Naravno da je dobavljivo u HR. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
e ovako... denis je napravio odličan članak o odličnim (i skupim) sluškama... Plantronics .Audio 90 multimedijske slušalice što se mene tiče baš ne mogu odvojiti cca 400kn za slušalice tak da ih dosta često mjenjam... bolje rečeno mjenjao sam dok nisam prije kakvih 6 mjeseci sasvim slučajno kupio u.s.blaster USB 370 sluške za 40kn. i eto... dan danas u odličnom stanju. kvaliteta zvuka se ne ističe, ali je daleko bolja od običnih plastičnjača. mikrofon je isto malo bolji od uobičajenih. bas je odličan. malo su veće od običnih tak da je jedini bed kaj nakon 2 filma za redom uši bole ko sam vrag ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
|
zalman 5.1 ![]()
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Re: Koje slušalice za dobro igranje????
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
zalman 5.1 su ok, imaš i clip-on mikrofon za kupiti dodatno.... ali ako pare nisu problem neki sennheiser-ov model bi bilo među najboljim što se može naći kod nas, naravno cijena je paprena ![]() btw čudim se kak visage (čitaj: mali od voyagera) još nije uletio sa nekom preporukom...ipak je ovo više manje njegovo područje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: Koje slušalice za dobro igranje????
Citiraj:
Ma ne ne trzam glavom... Zezam se, samo želim znati na kojim slušalicama metak zvuči kao metak a ne udarac u pleh. Krive su neke šit slušalice od Creativa koje sam dobio uz neki modem na poklon, a kad su one crkle pokupovao sam do sada brdo dostupnih slušalica ( mislim na slušalice sa mikrofonom za gejmanje naravno, a ne neke HI-Fi klasa bez mikrofona) i sve je jedan bjedno pleh od slušalica, čak i ove US Blaster slišalice sam uzeo neki dan da probam, par modela, sve isti pleh... nema to veze sa zvukom na nekadašnjim Creativovim šit poklon slušalicama. Tako da više nisam pametan, a nitko da mi odgovori na pitanje ( svaka čast dečkima na preporuci za Zalman ) ali meni ne trebaju slušalice 5+1, već slušalice na kojima se ispaljeni metak čuje kao ispaljeni metak a ne kao udarac u pleh. Ako već moram kupiti Zalmana 5+1 za 400 KN onda bih htio biti siguran da kupujem dobar zvuk a ne 5+1 pleh zvuk za 400 KN. Dakle svi koji imate Zalmana dajte budite sigurni dali vam služi za gledanje DivX-a i DVD-a ili za gejmanje, pa mi napišite svoja iskustva. Izgleda da je u ovoj našoj BANANI jako teško nabaviti pravu stvar. Ah di su ta vremena kad sam uz US Tobotics modem dobivao na poklon i Creativove slušalice koje do danas nisu prevaziđene. Hvala svima na odgovorima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A gledaj-ja sam kupio te Zalmanice prvenstveno zbog gejmanja ![]() Čuješ i kad muha prdne, fakat su za igranje prva liga. Minus im je kaj imaju podešavanje glasnoće prek softa. I kaj ti se ukućani cere iza leđa kad ih natakneš na glavu... To sve kaj se tiče se tiče SP igranja. Za MP pitaj Paškea kad se vrne sa mora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Koje slušalice za dobro igranje????
Citiraj:
2. Grado 3. Behringer 4. ( sve iznad 1.000 kuna je dobro)
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Re: Re: Koje slušalice za dobro igranje????
Citiraj:
1. Mislio sam na slušalice koje imaju na sebi i mikrofon, a ne ovo gore nabrojano za slušanje muzike. 2. Pitao sam da mi usput napišete gdje se u HR mogu kupiti. Znam i ja da u Njemačkoj, Japanu i Americi ima jako dobrih slušalica (ha,ha). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
1. pa Senheiser i Plantronics imaju mic na sebi tj. imaju gaming modele.... 2. u linksu imaju najveći izbor >> http://www.links.hr/artikli_frameset...ategorija=1005 odi i do njihovog foruma pa ih pitaj dali se može poslušati prije kupnje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Na neke modele Behringera mozes implementirati mikrofon a na Grado ne.Primaju i kartice i mozes na rate. Sva tri proizvodjaca mozes poslusati u Mesnickoj u Audio Art-u ili u Heinzlovoj u HiFi Centru.Tam sam ih i ja kupil...al ih ne koristim za igrice...
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Thanks
Citiraj:
Thanks |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Re: Thanks
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja imam u.s.blaster-ov par zvučnika, dvosistemci sa rupom za basove, a svaki ima preko 1,5 kg. Deru ko ludi i zvuk je bolji od klasičnih zvučnika za PC za široke mase.
![]() |
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.asp?sifra=5964 ja inače nisam zahtjevan po pitanju zvuka, tak da su mi odlične. 40kn je sasvim ok cijena za njih.
![]() |
![]() |
#18 |
Ekspert iz sjene ...
|
Zalman - AMEN ![]() Naime - ne vidim smisla kupovati HiFi sluške za Doom 3 :confused: Ove Zalmanice me JAKO dobro služe. Malko im fali bass-a, ali ništa strašno. 3D pozicioniranje u prostoru je poprilično dobro. Nisu baš na razini pravog 5.1 sistema, ali su blizu. Kvaliteta zvuka u igrama je vrlo dobra i tu nemam prigovora. Kad fino M-16 počne šarati u BF: Vietnam - zvuk je milina ![]() Sad - nečeš baš uvijek čuti od kuda dolazi metak u CS-u, ali ništa nije savršeno. Kod muzike malko šepaju, ali tome nisu niti namjenjene - ovo su gaming slušalice i svoj posao obavljaju vrlo dobro ![]() U svakom slučaju tuku sve 40 Kn slušalice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas