|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) NVIDIA-Audio
Nekoliko pitanja onima koji znaju vise od mene. Imam XP, nemam pojma kakva mi je graficka niti ista znam od strucnih naziva. problem koji imam je sa drivers- om. Nasao sam i kojim, cak i imam cd na kojem se isti nalazi. Znam ga i instalirati ali jos uvjek ne uspijevam. Stalno mi pokazuje nekakav problem. Dakle Poooomoc jer ja lupam glavom od zid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E, moraš nam dati bar nešto. Model matične itd. Kako da mi znamo što te i kako muči ako ne znamo ni koji hardver imaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
vrlo rado samo mi reci gdje da nađem te podatke koje trebas EDIT1: nasao sam neke podatke koji bi mogli pomoc: HDD 80 GB SEAGATE Barracuda ST380815AS, S-ATA II ; DDR2 1 GB, PC5300, 667Mhz EDIT2: mislim da bi i ovo moglo pomoc CPU AMD Athlon64 3200+(512K L2c) Sck. AM2,BOX Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.08.2008. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Kad odem u Device Manager nađem žuti uskličnik kod naziva:Realtek High Definition Audio EDIT: dali taj program moze popravit "to" sto meni treba Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.08.2008. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Khm... Ovako trebaš skinuti UAA patch za windowse i najnovije drivere za svoju zvučnu (tim redosljedom) i onda vidi dal radi...
![]() |
#7 |
Registered User
|
probat cu odmah pa vam javim ali ce malčice potrajat jer imam Homebox i prilicno slab signal EDIT: ovo ce ipak potrajat duze od ocekivanog. cujemo se sutra. unaprijed hvala Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.08.2008. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
NP ![]()
|
|
Oglas
|