|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Digitalna Kamera
Zanima me digitalna kamera, koju bi mi preporučili, do 4k kn. Zanima me još i kada je kamera 690k piksela, dali kad ja taj video prebacim na komp, hoče li biti u pristojnoj kvaliteti, ili 320*200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
to biras pomocu software-a . Inace i kamere sa 400 000 pixela daju sliku 720x576 PAL. Imas u zadnjem PC chipu review-w kamera, iako mislim da su osim uvodnog teoretskog djela jako cudno testirali (povrsno) Nakon toga sam malo scrljal po netu , moj bi izbor bio CANON 250i , al ta je bome 6000 kn. Ono sve drugo ispod mi se cini slicno.Navodno (cuo od prijatelja JVC je dosta suman u mraku) usporedjujuci npr sa sony digital 8 kamerama.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja bi ti preporucao sonyja. imam vec par godina stariji model, trv 120, no optika na njemu je daleko ispred ovih danasnjih "jeftinijih". kostao je svojedobno $700 (USA). Frend je kupio neku DV mini kamericu od sonya za cca 4000kn (neznam tocan model), i nipocemu nije u rangu ove moje. nije da svaki cigo svog konja hvali, al cinjenica je da je bolje ici na D8 u tom cjenovnom rangu.
![]() |
#4 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Thanks. A kako narediš to za rezoluciju. BTW neznam jel bi radje D8 ili miniDV. D8 su mi glomazne, a miniDV su skupe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
|
rezolucija ti je standardna 720x576 (PAL). ova moja je ntsc... inace, ak se palis na male i sminka stvari, uzmi miniDV, al sa D8 dobivas bolju kvalitetu ![]()
![]() |
#6 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Citiraj:
Vjerojatno kad spajaš na TV. Frend mi ima trv-345 i kad skine na komp slika je 320*240, i na full screen jako loše izgleda. njegova je mislim 290 ili 390k pixela. Jel se može kako povečat rezolucija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
(°_°)
|
cuo sam za tu rezoluciju, al samo ako prebacuje preko usba. preko DVa (i.link) bi TREBALO bit full DV rezolucija
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Moras skidat sa firewire-om a ne sa USB-om kod tih kamera. Inace te sonijeve kamere imaju najvecu manu kaj imaju malo pixela, svega 540 000 ukupno.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|