|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gledati film s PC-a na LCD TV-u?
Evo ovako, probao bih pokrenuti film na hardu disku i pogledati na LCD TV-u da vidim kako ce izgledati. Do sad se nisam bavio time pa bolje da priupitam... Graficka ima dva DVI-a i jedan S-video, a LCD TV ima component, D-Sub, S-Video i SCART, a podrzava rezoluciju 640x480. E sad, s obzirom da TV ima malu rezoluciju isplati li se to pokusavati i kakvu sliku mogu uopce dobiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Kad sam ja gledao film na tv(sony 72cm crt) slika je bila jako dobra. Sad ako zelis spoji i pogledaj pa ako ti bude odgovaralo ostavi, a ako ne makni jer nemas sta izgubit osim mozda 5-6min ali meni je jako dobra slika bila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Moram prvo nabaviti DVI kabel posto graficka ima DVI, a TV ima D-Sub. (Adapter s DVI-a na D-Sub vec imam.) Pretpostavljam da je to ono sto trebam napraviti? Takodjer, zanima me da li ce tu biti kakvih smetnji, npr. s HDD pokrenem film i gledam na TV-u, a takodjer pokrenem neki drugi video i to se vrti na monitoru (opet druga rezolucija)? Ili npr. izgasim kompjuter i imam normalnu sliku na TV-u bez da se nakon toga nesto smrdalo po postavkama bilo na kompjuteru bilo na TV-u, znaci, koliko je to stabilno tako spojeno i monitor i LCD TV na kompjuter a da povremeno rade skupa, povremeno odvojeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Spojio sam s VGA (D-Sub) kabelom PC i LCD-TV koristeci VGA-DVI adapter na ulazu u graficku, slika je super, sve se dobro vidi, no problemi su oni koji sam i mislio da ce biti, ne stima sve. Sliku vidim na TV-u kad prebacim da je TV primarni uredjaj za prikazivanje windowsa, a onda se pojavi dio windowsa na TV-u, dio na monitoru, misem upravljam samo na jednome ekranu. Ja sam zamislio da to funkcionira da su windowsi na monitoru kako i treba biti i da iz windowsa imam opciju kojom upravljam gdje zelim prikaz slike pokrenutog filma, po defaultu na monitoru, a sa biranom opcijom na prikljucenom TV-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|