|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Budučnost 754 socketa????????
Planiram za par dana kupiti novi komp. i to sa Athlonom 64 3200. Nove matične 939 su došle ali procesora nigdje. Pretpostavljam da če im cijene biti previsoke (barem neko vrijeme) pa ču radije ostati na 754. Samo me zanima budučnost tog socketa.... Do kojeg broja AMD planira proizvodit procesore za taj socket????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ćemu kupvat magarca kad konj samo što nije došao? Socket 754 će ti bit nekaj tipa Duron, i pitanje do kad će AMD gurat 754 kad FX dolazi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
mislim da je 3700+ zadnji athlon64 koji izlazi za s754. no nebih se previse brinuo oko toga, tak i tak su preskupi.. a kad budu masovno dobavljivi za kojih 200 eura tad bu se vjerojatno i dali clockat na 4000+ ili 4200+ socket 939 super zgleda na papiru, maticne imaju neke normalne cijene, al procesori su skupi do bola.. 500 eura za najjeftiniji s939 model, fakat pretjerano. nebi imo nist protiv nekog jeftinog athlona64 2800+ ili 3000+ na socket 939 ploci, al to nazalost ne postoji. najjeftiniji je 3500+, i ostim sto je uzasno skup jos mu je amd srezao pola cache-a u odnosu na socket 754 izvedbu. ak kupujes novi komp za par dana, bolje ubost 754. ak se mozes strpit kojih 6 mjeseci, pricekaj 939 i normalnije cijene procesora.
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima nekaj u tome. BTW,. dobar Avatar.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|