|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Problem sa mijenjanjem drive lettera diska
Na disku imam dvije particije. Na prvoj imam datoteke koje su povezane sa utorrentom, a na drugoj imam nekih 15gb praznog prostora. Prazna particija je imala drive letter F, a puna G. Međutim, nakon kaj sam updatao Win, zamjenila su mi se imena te naravno datoteke ne funkcioniraju sa utorrentom. U disk managementu sam pokušao promjeniti i ide sa praznom particijom dok mi kod ove pune napiše "This volume contains a pagefile" Što moram napraviti da mogu promijeniti ime particije?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi ili premjesti page file na drugu particiju, resetiraj pa pokušaj opet... Start > Control Panel > System > Advanced > u okviru Performance klik na Settings > Advanced > Change > nađi particiju na kojoj je page file > stavi na No paging file > Apply > stavi je na neku drugu > OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006