|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Napajanje sa dužim kablovima
pozdrav, Trebam napajanje koje bi bilo dobro kao fortron 350W pnf, samo sa dužim kablovima...Od 350w su kablovi prekratki da mi stanu u kućiste i ne naprave totalni kaos...Znaci nešto do 300-350kn, treba imati P4 konektor, barem 1 sata konektor i 4 molexa...I da je donekle tiho ![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neki od chiefteca ili onaj coolermaster, oni ti imaju dosta duge kablove...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ak misliš na CM eXtreme 460W to je smetje od napajanja sa kratkim kablovima bar je bio onaj koji sam imao prilike koristiti (4pin +12V nije mogo dohvatit konektor na ploči u CM 690 kućištu IMHO dosta lošiji od ranijeg Extreme 430W modela
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kaj kažeš na ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5051 ? Tnx! LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
I stvar je u tome da to jos uvijek radi savrseno... komp koji mos tu vidit pod moj komp proc@3.5GHz gtjka kloukana i sve radi savrseno... voltaza na 12V railu ne pada ispod 11.92V pod full loadom (mjereno multimetrom, jer occt ne pokazuje dobro)
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 06.08.2008. u 07:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto, čisto da se nadovežem... Za Antec 182EU su rekli da Corsair 620hx (modularno) ima prekratke kablova da se provuku sa stražnje strane. Kakvi su od 450/550vx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za moj CM690, VX450 ima dovoljno duge kablove. Proguglaj malo i uvjeren sam na ćeš naći review gdje su navedene točne dužine kabela.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|