|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nakon Windowsa dolazi Midori
kaj mislite o ovome??? i jel se zna nesto vise o tome??? http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=89328 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja mislim da MS neće preživjeti ako krahira windows koncept, na tome su postali to što jesu i ako toga nebude neće biti niti MS više jer dva puta nešto takvoo lansirati malo ko uspije čak i u svjetu najvećih...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() "U budućnosti će, najavljuju nam iz Googlea, i obične, svakodnevne kompjutorske radnje, a ne samo one zahtjevne, biti distribuirane drugim računalima, pa korisnik neće morati za njih koristiti snagu vlastitog računala. Već danas za pretraživanje interneta zapravo koristimo snagu Googleovih računala, a jednog dana ćemo isto činiti i za pisanje tekstova, sastavljanje tablica, obradu fotografija, igranje i obavljanje svih drugih poslova. Tada nećemo ni morati imati svoje osobno računalo, nego samo tipkovnicu, miš i ekran." ovome gore se izrazito protivim.... i ne sviđa mi se to uopce, niti malo..... http://www.cilipi.net/index.php/Nano...lo-za-sve.html Zadnje izmijenjeno od: nobie. 04.08.2008. u 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Za mene je i ovo dosta o tome svemu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
nema sanse da propadne jer su preveliki. Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() tocno to i ja kazem.... nedaj boze da to ikada uspije i da moram sve svoje stvari drzat na tam nekom bog zna kojem serveru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Microsoft nije ništa bez Windowsa, te ako se njihov novi OS (koji će vjerojatno imati paprenu cijenu) neće zvati Windows *, sumnjam da će ga mnogi koristiti Ipak se mercedes kupuje zato što je mercedes (i zbog znakića ![]() Osim toga, za svaki drugi pošten M$-ov proizvod, koji nije vezan uz Windowse (sad se mogu sjetiti jedino Windows Livea) opet postoje puno bolje zamjene. Citiraj:
Na kraju, ovo za igre je još veći smijeh. Da mi je vidjeti računalo koje će moći pokretati x^n instanca Crysisa 3 na ultra-very-high 8000*5000 @ 125FPS (jer će to ipak biti standard) bez ikakvog trzanja, divit ću mu se. Za vas koji se bojite da ćete izgubiti privatnost, ne brinite, ionako je ona u sigurnim rukama dragog nam Billa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Neki su ovdje izgubili vezu sa realnošću ![]() 1. Microsoft nije windows i njihova zarada ne ovisi samo o toj vrsti operativnih sustava. 2. @2145 . Ne treba ti nikakva velika brzina veze da bi obradio neke fotografije ili neki 3d projekt ili što već. Naravno, u to vrijeme će i biti brzina veze više manje ovakva što si ti naveo. Ali nije u tom poanta, nego da recimo, pošalješ sliku na server, daš naredbe što da napravi, te kasnije preuzmeš gotov produkt. 3. Teško da će u neko dogledno vrijeme 8000*5000 biti standard jer bi morao imati OGROMAN ekran ispred sebe, što baš i nije praktično niti u krajnjem slučaju zdravo imati blizu očiju. Ali čak i da bude standard, začudio bi se što je moguće postići samo sa 15ak standardnih računala u farmi, a kamoli sa superračunalima (i to još za desetak godina). 4. I osobno mislim i vjerujem da će to biti vrlo realna situacija u dogledno vrijeme gdje će postojati određene tvrtke i na njih će se stavljati podaci i čuvati. Evo,čisto jedan primjer. Netko je stavio fotografiju na cd,dvd,hdd prije desetak godina. Što mislite, kolik je vijek trajanja te fotografije, odnosno koliko će puta u životu ta osoba morati mijenjati medije? Zato će postojati specijalizirane tvrtke koje će vam garantirati dostupnosti podacima i nakon jako puno godina (jer će oni seliti podatke i brinuti o tome). Naravno, svi vi perverznjaci u glavama mislite, NE DAM ja svoje privatne slike ![]()
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja nisam rekao da je MS windows (makar to je zapravo blizu istini jer 99% onoga što rade je direktno vezano na njihovu platformu, pa čak i ove konzolice koje prave u zadnje vrijeme) nego sam rekao da sumnjam da će preživjeti ako krahira windows koncept a ovo kaj su oni nas**li u tome jako smrdi na neke stare koncepte koji su bili "zastarjeli i opsolentni" (ako se dobro sjećam Billove izjave svojevremeno) u novom ruhu, a ako se misle igrati sa time moglo bi im se desit da odjednom skuže da tu ima starih igrača koji neće niti jednom MS samo tako prepustiti svoje igralište... Inače vrijednost bilo koje kompanije je prilično imaginarna stvar jer kako sad vrijede 100 milijardi sutra mogu vrijediti 0 dolara isto kako se brzo penješ tako brzo i ppadneš u svjetu biznisa - događalo se i prije i to proporcionalno (dakle za ono vrijeme) većim firmama nego što je MS...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=653416 Evo vam malo kvalitetniji članak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Potvrđeno od strane microsofta da Midori nije codename nekog budućeg OS-a, već projekt sa strane čiji djelovi će biti potencijalno implementirani u buduće verzije Windowsa. Eto što se događa kad imate megalomanskog novinara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
No, ovo je već poveći OT, a nema se još puno reć na temu ![]() |
|
![]() |
![]() |