|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
MSN & IExplorer problem
bok, evo imam jeno pitanje ...malo je kompliciranije jer cjeli ![]() ![]() svi vi koji koristite windows live messenger znat cete da kad denim klikom na onog zelenog covjeculjka dolje odem pa imam email inbox opciju.. e sad kad god odem gledat email, meni se otvara preko IExplorera...a ja to mrzim i mrzim taj program i jednostavno ne zelim da mi otvara preko tog programa, ja koristim mozzilu i zelio bi ako je ikako moguce da se namjesti da se otvara preko mozzile... takoder ...trazio sam po ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne mozes to bez pluginova..Prvo moras instalirat Messenger Plus!Live i nakon sta ga instaliras trebas skinit StuffPlug instalirat i njega i namjestis da ce FF bit defaultni browser i onda ce ti otvarati mailove u FF-u.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
heh al google ne searcha forume u detalje jer npr neki warez idem trazit pa upisem, nece mi odmah neku temu sa forumw izbacit, samo kaO primjer ![]() a kako izbrisat IE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa vidis joke da je lud covik...pise mu u nicku -a to za brisanje IE-a ti je dosta glupo,jednostavno stavi default na browsera kojeg oces i to ti je to...a ako ne zelis da ti radi IE, u njegovim postavkama samo promini poxy server (tools>internet options>connections>lan settings>proxy server(stavi kvacicu i stavi nule na adresu))
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|