|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
problem s mozillom
imam jedan pomalo neobican problem,dakle instalirao sam si nanovo windows xp na c particiji(na d sam si ostavija sve vaznije fileove),zatim sam si instalirao nod i comodo i sve super,kompjuter brz ali udem u mozillu i normalno mi dode na home page(google),ali onda nastupa problem,dakle upisem u trazilicu nesto i pise mi di mi je tab ''Loading...'' a doli ''Waiting for www.google.hr''....,i tako jedno 10 minuta se nista ne dogada,ali onda ja odem naprimjer,u addres baru napisem net.hr,youtube.com,kosarka.hr i sve super,za manje od sekunde mi cilu stranicu otvori,ali nece da otvori facebook.com,nevjerojatno,sad neznam jeli problem do mozille ili do mog kompjutera,ako ima tko da mi pomogne,bio bih zahvalan..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Najprije nisi naveo kako i sa čime se spajaš na internet. Ako je u pitanju adsl onda vjerojatnost 99% razlog u DNS - ovima. Manualno ih unesi u postavkama mrežne i u router. Vidi ADSL Bibliju i DNS by ISP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja imam slican problem. Naime ponekad mi nece otvorit neke stranice, ne neke posebne nego bilo koje i javlja mi ;Address Not Found Firefox can't find the server at forum.pcekspert.com...i onda moram klikat na try again dok mi ne otvori (aprox 5 puta) Onda imam problema s youtube-om, naime kliknem na neki video javlja mi da je video nije dostupan i onda moram 5-6 puta kliknuti na njega da mi ga na kraju otvori. i zna biti problema da video nema zvuka i nakon par sekundi jednostavno stane. I onda ga malo "ubrzam" i onda opet stane.. onda moram zagasit firefox i ponovo ga pokrenuti da bi vidio taj video. probao sam sa reinstalacijom firefoxa ali nista.. spajam se na net preko Thompsona 780 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
to je sad rijeseno,puno hvala, a kako da rijesim ovo: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj ADSL Bibliju i DNS by ISP u Mrežama, manualno postavljamje IP - a u mrežnim postavkama. Tebe prvenstveno muće DNS - ovi, podesi ih i na računalima i u routeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|