|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Philips 42pfl9632d pomoć oko DVB signala
Imam dotični TV te on ima u sebi DVB tuner. Problem je što neznam kako naredit TV-u da mi potraži digitalne kanale. naime, na traženju kanala, nađe mi HTV1 & 2, RTL, novu, otv i z1 ali analogne dok digitalne nit ne prikaže. u priručniku od TV-a piše da se digitalni prijem može provjeriti u izborniku pod "instalacija kanala" no tamo ne postoji navedena opcija iz priručnika. Danas sam mu i updejto softver sa Philipsovog sajta, no nisam dobio nikakve dodatne opcije... Negdje na netu sam našao informaciju da se treba u postavkama staviti za zemlju u kojoj se nalazim bude Njemačka pa da se onda dobiju te opcije, no to nije pomoglo. Probao sam sve zemlje i opcija se ne pojavljuje... pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
riješih sam problem. postoji tajni meni na TV-u preko kojeg sve može promjeniti skoro sve na TV-u do te mjere da se može i zeznut TV... sve u svemu, tamo sam promjenio da DVB više nije "country depended" (nepotrebne li opcije) već da je "allways on" za ulaz u menu se stisne slijedeća kombinacija: 0 6 2 5 3 6 i+ uživajte i nemojte si sje.. televizore ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|