|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Problem przilica
Kupio sam novu pioneerovu przilicu 115dbk ...i odlicno je radila mjesec dana, i nakon nekog restarta kompa.. odem na my computer..i vidim nema dvd rom(one ikone) ?? .. odem u device manager i vidim da mi na przilici onaj zuti ? I..dvd rom mogu otvarat i zatvarat kad god hocu, dakle radi.. ali nekzuim zast ga komp odjednom ne prepoznaje ? Kasnije...Uzeo sam od frenda przilicu(istu) i stavio je u svoj komp..i opet isto, nema citaca u kompu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako se jednako ponaša sa obe prže onda provjeri: - kabeli i jumperi - jel ploča prepozna i prijavi prže - probaj se sa Restore pointom vratit x dana kad je sve radilo ok - ako ovo poviše ne da rezultata onda uninstal u device manageru + restart. Po slijedećem bootu bi trebao vidit novi hw i instalirat - zadnje dođe čuveni reinstal ili vraćanje backupa (ako si bio dovoljno pametan pa ga napravio, bez uvrede) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
idi u device manager i uninstaliraj taj uređaj. nakon toga winsi bi trebali sami odmah prepoznati i instalirati uređaj i sve bi trebalo biti ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|