|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Dakle što mislite o ovom lapu. Vjerojatno ga kupujem pred kraj 8. mj pa što mislite ili može neki prijedlozi do 6.500 kn. Namjena: filmovi, igre, muzika, škola (2. sr.) Opis: Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 (2.0GHz/4MB/FSB800), 15.4'' TFT WXGA 1280x800 Acer CrystalBrite, 250GB HDD S-ATA, 2x 1GB DDRII, DVD±RW DL, NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB, integrirana zvučna kartica, 56k V90 fax/modem, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, 0.3 megapixel CMOS kamera, DVB-T TV-tuner, 5-in-1 card reader, BlueTooth, Windows VISTA Home Premium, Jamstvo 12 mjeseci. Cijena za gotovinu: kn6255.68 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ja sam ga upravo kupila ali sa linuxom (sada pokusavam staviti xp). to je ista serija laptopa ali postoje razlike. moj ima 320gb i 2.2 GHz i bluray a cijena mu je tu negdje kao i tvoja. tih je ali je dosta i vruc dok radi. ostalih zamjerki nemam (za jedan dan posjedovanja)...jedino ukoliko nebum xp uspjela stavit ali to je drugi par rukava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Do kraja 8. mjeseca izaći će novih, boljih i jeftinijih lapova, a i taj će pojeftiniti pa ti predlažem da ovu temu otvoriš tada.
![]() |
#4 |
Registered User
|
ok plan se mijenja tako da bih mogao kupit laptop u sljedeća 2 tjedna pa može neki prijedlozi ili bilo što u vezi ovog laptopa ili prijedlozi za neki drugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ajde ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Wtf??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kontaktiraj vranoga. Mislim da bi kod njega mogao za tu cijenu nabaviti nekog Della koji je kvalitetom dosta iznad gore navedenog Acera.
![]() |
#9 |
Registered User
|
evo ovo mi je ponudio vranoga pa da li da uzmem onaj acer gore ili ovo: DELL XPS M1530 link: http://www1.euro.dell.com/content/pr...sdt1&~lt=popup Izbor boja: crna, ponoćno plava, grimizno crvena Core 2 Duo Mobile T5550 2x 1.83GHz, 2MB 15.4" WXGA+ (1680x1050) TrueLife sa Wide Viewing Angle tehnologijom Web kamera 2.0 MP, dvostruki digitalni integrirani mikrofon za vrhunski VoIP memorija 2 GB DDR2 (2x 1GB) HDD 250GB SATA, 5400rpm grafička nVidia GeForce 8400M GS 128MB slot-in 8x DVD±R/RW DL 8u1 Card Reader, ExpressCard, VGA, FireWire, HDMI express card daljinski upravljač čitač otiska prsta Dell Wireless 1395AGN (54Mbit/s), GB Lan priprema za nadogradnju integriranih bežičnih sustava WWAN (HSPDA 7.2Mbit/s) i WPAN (UWB, Wireless USB 480Mbit/s) baterija 6ćelija, 56Wh Windows VISTA Home Premium 12mj standarno jamstvo 5.824,87 kn uz doplatu sljedećeg: Core 2 Duo Mobile T5750 2x 2.00GHz, 2MB 209,01 kn grafička nVidia GeForce 8600GT 256MB 426,39 kn Bluetooth 2.0 EDR 167,21 kn za sad mi se ipak čini da ću uzet dell |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Bez uvrede, ali kvaliteta Acera i Della se uopće ne mogu uspoređivati. Acer je jači po karakteristikama, ali kvaliteta izrade baš nije sjajna. Ja bi uzeo Della. Ako se misliš igrati sa njim, svakako nadoplati tih 430kn za jaču grafu. Ja bi još nadoplatio i za BT.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
da li da nadoplatim za proc ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
da li bi on onda mogao radit dobro san andreas ili gta IV ili nešto slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
GTA SA bi radio i na 8400. 8600GT će bez problema pokrenuti sve novije igre na solidnim detaljima i rezolucijama. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html http://www.notebookcheck.net/Mobile-...ist.844.0.html
![]() |
#15 |
Registered User
|
ok još jedno pitanje: koja je razlika između DDR2 i DDR3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Govorimo li o memoriji za grafe, obzirom da nisam čuo za nijedan lap da koristi DDR3? Osnova je razlika u brzini rada - DDR3 je brža. Inače, ispravni naziv je GDDR. Za konkretne informacije imaš google i wikipediu pa traži.
![]() |
#17 |
Registered User
|
ova grafa na lapu što je preporučio vranogai ima GDDR3 256mb a ona na aceru GDDR2 512mb pa me zanima koja je jača Zadnje izmijenjeno od: bruno1211. 01.08.2008. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
evo na kraju se odlučio za ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |