|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ![]() Konfiguracija će biti korištena uglavnom (ali ne isključivo samo) za igranje ... u kategoriji do 4500 kn ... trgovina (kao što i sami vidite) je ve-mil. ![]() Sve komponente sam poslagao na temelju onoga što sam pročitao ovdje na forumu ... pa bi vas molio da mi malo prokomentirate komponente koje sam odabrao ... i da me upozorite ako sam negdje pogriješio ... npr. jesam li odabrao dobro kućište ili ne? ... kakvo je napajanje? ... matična? ... itd. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
To je to.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobra konfa... jedino bi ja zamijenio 8200 za 7200 i uzeo nekakav cooler... Sve ostalo je u redu...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
kučište ne da nije dobro nego mi se ne sviđa. matična bi mogla biti bolja mada i ta nije loša,ak ti nije problem nemoraš baš sve uzeti u vemilu imaju samo taj smrdljivi điđibajt uzmi p5k,ip35-e,p35 t2rs . znam sad ćeč reći da prelazi 4500kn ali to je zato kaj si sve složio u istom shopu,koristi www.nabava.net i računaj. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Hvala Bogu 80% foruma koristi,ili je koristilo upravo taj smrdljivi GB..ne znam o čemu pričaš al ideš debelo u OT ![]() @autor teme..uzmi taj 8200,i odmah ga cvrcneš bezbolno na 400x8,mema ti je 400x2..FSB/DRAM je 1:1..uz 4850 i takav proc miran si iduće 2+ god...kasnije kad ćeš na vistu 64 ići ili windowse7 uzmeš 2x2gb rama..i to je to.. 7200 je solidan izbor,imho best buy..ali ja bi ipak seriju 8 ![]() ![]() @kućište..ma tu ionako gledaš samo izgled..kad dolazi bez PSU..da je što manje šarafa,da se ladice skidaju,mjesta za bar 4 harda..i to je to..otraga jedan 120mm za ispuh..naprijed 120 za usis..i doviđenja.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
Mišljenje je da su daleko najbolje bang-for-buck ploče..sad jel rade Ballistixi, jel ASUS stabilniji,bolji clocker,dal ima bolji layout..to je subjektivna stvar.. GB p35/p31 ploče su tu jako popularne..trebaš biti malo duže,pa bi znao... ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.294 Ne znam šta joj fali al dobro..za tih 550kn...a neće naći ASUSa ispod 730,740..ako 200kn nije bed..ok..al 200 po 200.. Ne bi GB...ne zato što smrdi..nego zato što se palim na ASUS naljepnicu.. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Inače, što se kućišta tiče ... estetika me najmanje zabrinjava ... ovdje na forumu sam puno puta pročitao da je pametno imati dobro provjetreno kućište ... pa sam ciljao nešto sa 2x120mmm vent i nekakvim otvorima ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
Manje - više to ima 99% towera..od MS-a do Thermaltake-a za 1800kn...tako da.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
onda se tako nadovežem na melani,pa počnem sumnjati da će 4ghz postići sa tim kingmaxom i GB pločom...razer,maybe..on,teško...al dečko možda nije clocker..pa eto..nabadamo bzvz..a sve je lijepo posloženo...ja bi ovo,ja bi ono...to ćemo ostaviti za neki PP..il neku drugu temu tipa šta bi ja ![]() ![]() da ne krene..zašto kingmax a ballistixi tako jeftini...pa nema ih u ve-milu,kako nema,zašto..pa jel su stvarno bolji...vidim da smo ja i mel već počeli o ASUS vs. GB...nepotrebno... konfa je čisto ok..ne slažemo sebi..nego si on sam slaže.. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
Moje mišljenje je da se ta ploča uzima sa e2xxx serijom a ne s 8xxx.Imao sam tu ploču tak da znam zašto ju nebi preporučio... Ubiti svejedno nek uzme 2 điđibajtice odjednom.Neznam zašto opće ulazim s takvima u rasprave. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
Uff ... da ti kažem kakva mi je trenutna konfiguracija crko bi od smjeha ... ![]() Celeron 850Mhz 256 mb sd ram GeForce 2 mx 100/200 i neka no-name matična ... sve staro 7 godina ... ![]() E sada što mislite koliko puta je jača ova konfiguracija koju planiram uzeti od ove što trenutno imam ? ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
P.E.B.K.A.C.
|
OT:Pa da taman nije nikada niti clockao u zivotu neka pogleda na pola sata topice o clockanju i dici ce ga sigurno bar na 3.8ghz.. Btw za 4.0ghz je potrebno 421fsb-a sto sa skoro svim Gigabyte plocama moze dostic i najcesca voltaza je bila 1.35.... No dobro nema smisla ocito... neka baci onda tih 300 kuna
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
... -->
![]() @thedream - majko mila al ga ti brijes na te 3 tockice ...
![]() po meni isto bolje 7200 i neki dobar cooler, da se svasta kupit za tih 300kn, a vec i moja baka zna da nema nikakve razlike sto se tice igara između njih gle 3 tockice ---> ... ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
Citiraj:
@ mrzitelji mog lika i djela,lijepo je gjuro napisao..pošto dečko ne clocka..i ako mu dođe silom prilika će pročitati sticky,a uštedi nofce...za njegovu trenutnu konfu i taj GB/kingmax/7200-8200 je preporod.. @ melani..ajde ne piši tim kretenskim bijelim slovima nego lijepo javno reci sve što imaš,ako se tema mora lockati radi tebe,slobodno..dečko nije clocker i GB od 550kn mu je predovoljan.EOD. Problema je više ASUS imao jer je jedina poštena ploča P5K serije bila vanilla i eventualno -E,ostalo je đumbus..pogotovo combo..-C @ bluflujid > samo za tvoje oke ............. @ gjuro..apsolutno se slažem s tobom,nakon celerona 850,sve što može sa ASUSOM,moći će uz malo spretnosti i sa GB,a 300kn je nemala stavka na konfi od 4500..prema tome PC je na mjestu. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
|
![]() |
|
|
Oglas