|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Neovisno od modela svakako spoji sa IDE kalbelom, a pri tom narocito obrati paznju da ne potrgas konektor kad spajas kabel...
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() : bonker : : bonker : pa valjda isto kak ti je spojen cd-rom il sta vec imas. obrati pozornost na jumper. a o przama je bilo milijun rasprava, citaj malo
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
samo gledaj garanciju, opticki uredjaji su ti najkvarljive stvari u racunalu. Nedavno se u HGspotu mislim, pojavio LG snimac sa 2 godine garancije. Inace Best Buy je LITEON
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Spojio sam dvd pržilicu, podesio ju kao master, on je sam na IDE kablu. Cd rom kao slave, na istom IDE kablu sa hardom. Kako treba biti podešen jumper na tom hardu? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
HDD je poželjno da ide sam na svoj kanal, ne u kombinaciji s optičkim pogonima jer brzina na IDE kanalu pada na brzinu sporijeg uređaja a poštu su HDD ATA 100 standard a optički pogoni ATA 33/66 brzina pada na ovu manju. Ništa JAAAAAAKO značajno ali ipak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Čito sam na teletekstu da će cijene pekara pasti za pola do kraja godine. Sad oće to bit i za nas hrvate..... BTW uzimo bi ja pekaru i novi hard, ali već imam hard i cd-prekaru i dvd, što znači da bi imo 5 uređaja. Jel moguče to nekako spojiti, ili bi trebo izbacit dvd-čitač? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ako ti je sve ide, uzmi si dodatni udma 133 kontroler, trenutno je kod mene spojeno 5 uredjaja i mislim da je to optimalna kombinacija ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 18.07.2004. u 13:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|