|
![]() |
#1 |
Guest
|
[RIJEŠENO] DVI kabal ne radi
Kupio sam DELL monitor LCD E228WFP, 22" LCD, 5ms, DVI, srebrno-crni. Imam nvidia gts 9600. Kada spojim sa DVI kablom nema slike, ne radi, a kada spojim s onim obicnim starijim, ne znam tocno ime, kablom onda radi, u cemu grijesim ? pozdrav |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi probao upaliti DVI ulaz u meniju monitora? Uglavnom selektiranje moda ide automatski ali možda treba ručno podesit kod tebe, inače nema ništa di bi mogao fulati osim ako nije krivi kabal i provjeri da si utaknuo u primarni DVI na grafi, mislim grafa bi trebala isto raditi bio primarni ili ne ali nikad se nezna...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
hvala na odgovoru. monitor ima autodetect, i pokusava on detektirat, ali nista ne nadje i one u standbye mod. u opcijama za monitor nisam naso da se negdje mora palit za DVI. I stavio sam u primarni ulaz. Moj kabal od monitora ima 9x9 pinova i jednu veliku crtu. Ulaz u grafi ima hrpu rupa, znaci moralo bi pasati. Za ovaj obicni kabal koristim DVI konvertor a on ima 8x4 pina i jos 4pina oko velike plocice na lijevoj strani. |
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
sada sam slucajno probao drugi. imo sam jedno vrijeme 2 monitora pa mi je onaj na desnom utoru bio definiran kao primarni...pa me to prevarilo. Sorry na gnjavazi ![]() Thanks |
|
![]() |
#7 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ta cetiri pina su KLJUC, to su ti ANALOGNI signali (boje i sinhronizacija) i meni na lenovu iz siga nema slike do pojave Win Logon screena dok sa starim(analognim) kabelom sve radi. Kipi DVI kabel koji ima ta 4 pima oko +/- znaka. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|