|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
1080p problem
neznam zašto kad puštam 1080p materjal sa kompa na lcd dobijem 720p na lcd-u a film je sigurno 1080p,jel to moram podesiti u postavkama playera kojim puštam ili na driverima od nividie.do nedavno mi je išlo normalno,čak bi i filmovi u 720p rezoluciji na lcd-u bili 1080p,spajam putem kabla dvi-hdmi.i išao sam reinstal windowse i sad muku mučim,nikako da podesim.ako netko zna bio bih zahvalan.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa koja ti je output rezolucija sa kompa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
komplicirano,mogu staviti samo clone i to max rezu koju mi podržava analog display 1024-768 i na taj način sam nekako dobivao 1080p na lcdu kad bi pustio takav film,neznam jel zato što je spojeno putem dvi-hdmi kabla pa digne rezu a ne putem vga-kabla.uglavnom slika mi bude savršenstvo i 1080p,mislim da nemože bolje.ako stavim dualview i 1080p rezu za lcd,na njemu dobijem sliku deskopa bez ikonica i nemogu ništa.teško mi je ovako objasniti.možda je i do starih komponenti,imam 6600gts grafu.znam da nisam puno objasnio ali to treba vidjet .
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
odustajem ![]() gle makni taj clone i podesi prošireni desktop, na monitoru ostavi nativnu, na telki teraj 1080p i nemoj mi reć da se nemrem jer imamo vjerovatno isti kabel, iste drivere + ja debelo stariju grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
pozdrav
![]() |
![]() |
#6 |