|
![]() |
#1 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() He he he ![]() Nego, kada ubacim onaj HD Trailer u DVD player da bi ga pogledao u 720p rezoluciji, player mi kaže "unsupported resolution", zvuk ide ali video se ne pojavljuje! Trailer je u rezoluciji 1280x720, drito koliko mi TV podržava (HD Ready ilitiga 720p)!? Zašto se to dešava i kako se liječi? Player je Pioneer DV-400-s, a TV je Panasonic Viera 82cm HD-Ready... Sve uredno spojeno sa HDMI kablom i inače mi svi filmovi iz videoteke normalno rade u HD rezi (upscaling)!? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
već sam mislil da igra.... neznam zašto ne radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
|
Uspio sam tak da sam konvertirao *.avi file u DVD format pomoću programa ConvertXtoDvD! Jedino je kvaliteta čini mi se pala pošto na LCD-u nije niti blizu kvalitetna slika kao film iz videoteke, a oboje bi trebalo biti iste rezolucije (720p)!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koji je codec koristen na tom traileru? h.264? kakvi su filmovi iz videoteke? dvd-ovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The All Seeing Eye
|
Uff, nemam pojma. Nikad se nisam previše kužio u taj video format. Reci kak mogu provjeriti pa ti odgovorim za D3 trailer, a za DVD ti nemam kaj provjeriti, samo znam da je slika perfektna u HD rezi! EDIT: Ako sam krivo skužio tvoja zadnja 2 pitanja... Da, filmovi u videoteci su DVD-ovi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jesam jesam to sam pitao. filmovi iz videoteke su MPEG2, a D3 trialer je vjerojatno mpeg4-part10 (h.264) video i neki audio (nevazno jer radi ![]() ukoliko je to slucaj onda jedino mozesh rekodirat D3 trialer (u DivX ili Xvid ili nesto trece) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The All Seeing Eye
|
Ne kužim kak pošto DVD player podržava rezu do 1080p!? Ili to film mora biti do 720x576 pa ga player upscale-a na 1080p? Fakat nemam pojma!? A komp nisam spojio na TV pošto bi mi trebao kabel duljine 8 metara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
DVD player moze upscalirati dvd sadrzaj na 1080p, ali to ne znaci da preko njega mozes pustati materijal kodiran u h.264. Postoji samo nekoliko playera na trzistu koji mogu pustati h.264, ne znam koliko su dobavljivi kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
|
Može bit onda da je u codecu bio problem! Hvala na pojašnjenju! |
![]() |
![]() |
|