|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koja zvucna za vistu?
Bok, trebala bi mi neka low end zvucna za vistu posto vista ne podrzava moju integriranu na intel d865perl (ac97) zvucnu..probo sam sa hrpom drivera,metoda,itd al nikak da sve radi kak treba.. znaci trebala bi mi neka zvucna koju cu koristit za mp3ce i igranje i mora bit za 5.1 zvucnike! preporuke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
AudigySE ? ima ih po 80kn na newsima,nova ne bi smjela preko 150 biti.. ![]() Pogledaj na creative.com, mislim da radi pod vistom uredno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
http://hr.europe.creative.com/produc...7&nav=1&listby pod system requirements ne pise nista za vistu,samo za 2000/xp.. faala za reply svejedno! nemora bit bas tak jeftina,mislio sam u nekom rangu 300-500 max..al ak se ne isplati davat vise para,moze i jeftinija naravno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A na koje zvucnike bi ti to spojio, pa da vidimo dal ti se isplati davat nesto vise love? Inace ima terratec kartica koje mislim da stoje bolje od creativa na visti. Makar ja bi to sve preskocio i maknuo vistu i stavio XP, no dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
na logitech x530 5.1 zvucnike makar jednog dana imam u planu spojit komp na pojacalo i neke bolje zvucnike,al otom potom! na visti mi se svidja dosta stvari zbog kojih bi osto na njoj(ne kozmetickih neg npr search trenutni i opcenito bolje ponasanje sa vecinom programa).. al ak nema solucije neke onda cu se i vratit na xp! koju zvucni mi preporucas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Istina..X-fi Audio je ipak škart,najjeftiniji a najnapredniji SB Live-AudigySE nastavak..idu po 200kn maax,više čak 150 polovne a sa 7,8mj garancije.. Za 300-500kn,a misliš se igrati..izbor je samo jedan,tj. dva..x-fi gamer,i x-fi music..oboje rade savršeno na visti,čak koliko sam vidio u igrama na musicu i visti 64bit kod frenda..smiješno..al lik ima iste zvučnike i kao da je nešto čišći zvuk...WoW smo igrali ![]() ![]() ![]() Ja imam X530..i X-fi gamericu..zvuk super..XP super..dobiješ dva CD-a odmah u startu..nema zezanja sa skidanjem..makar i Autoupdate,koliko god bio bugovit,nađe nove drivere... pogledaj koliko sad dođe nova retail u linksu..mislim 500kn.. ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.300.027 music..idealka za mp3ce na 5.1 i EAX 5.0 za igre..a imaš i tonu điđa-miđa od crystalizera nadalje..ASIO 2.0 low latency drivera bla bla bla..trk na creative.com i pogledaj malo review.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Tu su već bibliju napisali o tome..skup sa mnom,ja osobno preko 10 threadova..pogledaj malo u kojima sam sudjelovao ili otvarao..o x-fi i zvuku općenito..tom,mainstream zvuku..fleks je više za hifi..ja sam komercijala.. ![]() Ima i 2g gare ako se ne varam,prije su samo 1g davali..ne znam dal se varam,mislim da je 2 na mom računu za gamericu.. creative.com, i super.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|