|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Savjet??
Pozz, unaprijed se ispricavam ukoliko je ova tema vec negdje - malo sam listao i nisam je vidio Dakle problem je takav da imam 2 kompa na ruteru jedan je ustekan direkt dok je drugi u WLAN-u Problem je sa ovim drugim puca veza, spor, ... A imam kod kuce jos jedan ruter i filter . Dakle pitanje kad bi taj drugi komp spojio na drugi ruter sta bi se desilo ukoliko je uopste moguce?? PS. ne da mi se vuc kabel od 1 rutera kroz citavu kucu kroz 2 kata HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
O kojem se uređaju radi i da li je isti u router modeu? Naime, ako je uređaj u bridge mode-u (spajanje kao nekad na modem tj. pomoću klika na desktop shortcut), onda je normalno da linija puca jer ne mogu 2 uređaja istovremeno ići na net. Ukoliko lap ima slab signal, preporučujem ti da na antenu routera nabodeš windsurfera. Sve što ti je potrebno za njegovu izradu je: papir, malo alu folije, škare i ljepilo. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109438
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Inace router je Siemens Gigaset SE505 dsl/cable - wireless router Wireless router - External - 54 Mbps - Fast Ethernet, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Ethernet Probao sam sa surferom ali nisam dobio zeljeni rezultat, svejedno hvala na ideji ako tko ima jos koju ideju. PS. imam otvorenu vezu tako da se ne spajam, cim upalim komp ON sam.. Zadnje izmijenjeno od: JoeG. 18.07.2008. u 10:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|