|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
SHARKOON SHA550-12A 500 W
Evo ovako, zanima me da li je ovo napajanje kao prvo dobar izbor i hoce li raditi na navedenoj konfiguraciji: CPU INTEL Core2Duo E8400 BOX, s. 775, 3.00GHz, 6MB c., FSB 1333MHz, 64 bit, DualCore MBO GIGABYTE EP35-DS3R, iP35, DDR2, zvuk, G-LAN, S-ATA, PCI-E, s. 775 Kućište SHARKOON Avenger Economy-Edition, MIDI, crno, bez PS VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850, 512MB DDR3, DVI, HDTV Napajanje 500W, SHARKOON SHA550-12A, ATX2 v2.2 DVD±RW SAMSUNG SH-S223F, 22x, crna, SATA, LightScribe, Dual layer, DVD-RAM, bulk HDD 320.0 GB SAMSUNG, SATA, 16MB c., 7200 okr/min, za desktop RAM PC-6400, 2 GB, KINGMAX, DDR2 800 MHz Ako nece raditi koje mi preporučate do 500 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Corsair VX 450W uzmi!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao 480w(mislim da je to neki rebrandani Enermax) sharkoon-a, nakon godinu krepo u garantnom roku, došao novi isti koji se također nakon godinu dana razbolio i počeo gasiti računalo. To ti je moje iskustvo. Slušaj POP-a, ili ako misliš da je slabo dodaj koju kunu pa: http://www.hardveraj.hr/shop/product...48d5abfe8fc2fb |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sharkoon ti radi FSP odnosno Fortron, dakle da.... usporediv je sa Fortronom, Chieftecom i ostalim midrange napajanjima
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
pa gle,po pricama i po reviewima,svi bi prije uzeli Corsaira neg Sharkoona,ocito da je pouzdaniji,jaci(dobro,zavisi o kojim modelima se radi) itd...Tako da,bolje uzmi Corsa...(moje misljenje)
![]() |
#10 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
od kad su mi se skrsila 2 sharkoona od 480W(oni modeli od prije 2-3 godine) vise necu kupovati tu marku, cisto zato jer je bolje sprijeciti nego lijeciti. kakvi su novi, nemam pojma. slicno ovome iskustvu, sa istim modelom napajanja, rebrandani enermax.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
evo ja imam 500-watnog i zadovoljan sam s njime moju konfu drzi i vise nego dovoljno...i kad upiknem jos jednu 3870 ili zamijenim za 4870 ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo ja ga (sharkoon sha550-12a) gledam ubost, imam konfu sa 2x 3870 u cf, 5400+ na 3.3GHz, sitno periferije, pa sam zujao sto bih u linksu upiknuo. Svakako ne zelim iz principa ici preko 500kn, jer mi to nije ni jedini ni bitan komp, vidio sam na prvi pogled privlacan u second hand ponudi, modularan TAGAN 430W Easycon, TG430-U15, ATX2 v2.0, Super Silent, "popravljan" - napravio i web narudzbu, ali hmmm modularan i popravljan...trazio sam da mi potvrde da su svi kablovi na broju; pogadjate, fer covjek mi je poslao fotke; niti jedan kabel nema osim napajanja !!! Dakle totalno imho neupotrebljivo napajanje... zatim lc power sa 140 mm ventom i navodno visokom iskoristivoschu i stednjom(ali ovdje ga ljudi popljuvali pa odustao), OCZ stealth extream dodje 520 kn a tu vidim da je to rebrandano mid napajanje i pored toga citam na t.h. da ima smeche od kondenzatora (iako navodno visoku efiksnost i ok zastitu)... eto pazljivijim citanjem po forumu, mislim da cu ubost šarkuna. Ak nije tiho, kvragu, promijenit ću ventilator pa makar time izgubio garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
Zašto bi pobogu netko išao kupiti Tagan koji je već jednom otego papke ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=126645 Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 10.12.2008. u 00:41. Razlog: dopuna rubrike |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma uzeti ću Corsair VX 450 W, kosta u linksa 529 kn, ima 2 godine garancije i pise bulk, sto to znaci? Ovaj koji ima 5 godina garancije kosta nekih 60 kn vise. Zanima me još oću moći staviti još jednu grafu 4850 u CF. Procesor je E8400 i 4GB rama. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Bulk znači da ga dobiješ u vreči, bez apsolutno ičega, dakle "golo" napajanje. Ni kutije, ni vijaka, ni uputstava (ne da trebaju ali opet...) A teško baš da bi 450W držalo 4850 u CFu... još sa 8400 i 4 gige... brijem i nemoguće
![]() |
#20 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nećeš imat problema sa corsom, samo deri ovo 2 godine garancije što su oni napisali, koliko se ja siječam kad sam uzimao corsa u linksu rekli su mi da oni mogu ostvarit 2 godine jamstva nakon toga ga moraš vozit na neko drugo mjesto za ostvarivanje garancije...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|