|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ZoneAlarm problem
Frend mi je dao Zona Alarm Pro 4.5.530.000 i ja ga probao instalirat. Kad je završila instalacija, ZAlarm pokrenuo neke servise i komp mi se resetirao (kao hard-reset). Pustim ga ja da uđe u windowse i ljepo on ulazi, pokaže se ZoneAlarm prozor i nakon pol sekunde komp mi se opet resetira. morao sam uninstallirati zalarm u safe modu. objašnjenje?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Harašo na tvom windows ,intel baziranom stabilnom sustavu:-)
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ZoneAlarm problem
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...meni se to restartiranje dogadjalo sa verzijom 5 (zone alarm) koja u sebi ima antivirus,tako da sad koristim 4.5.350 koji radi savrseno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
meni se cimeru to dogadjalo i nakon ciste instalacije windowsa prije koji dan prominija je plocu (sav ostali hardware je isti) i sada je sve ok