|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Molim pomoč kako pokrenuti CoD 2 preko D-link 584T
Imam problem glede navedene igre koju igram preko Xfir-ea imam ruter DSL-584T od D-link-a i normalno se koristim net-om i nemam nikakvih problema ali kad hoču igrati CoD 2 jednostavno neče me spojiti na server(ja vidim igrače koji igraju i izlista mi se serveri na kojima igram ali se nemogu konektirati). Pokušavao sam podesiti port forwarding ali nikako se neče konektirati na server glede igre, bio sam na stranici, http://portforward.com/english/route..._of_Duty_2.htm ali po tim naputcima neradi.Ruter ih neprihvača probao i resetirati ruter i sve nanovo ali "0" bodova. ![]() Ako netko zna šta i kako podesiti molim pomoč i po mogučnosti malo bolje objašnjenja loš sam sa engl. jezikom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja imam slican problem sa cod2 i cod4...prije dok mi router nije bio u router modu ona prva slikicu kad se pali igrica je prosla za 3s ,a sad moram cekat 1min da mi ujde u igru,prijedlog? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko ja znam, dotični uređaj ima popriličnih problema dok je u router mode-u. Prvi savjet bi bio da ga prebacite u bridge mode. Najjednostavnije je da ga resetirate (ono, čačkalica u rupicu na zadnjoj strani uređaja).
![]() |
#4 |
Banned
|
Glede prebacivanja u bridge mod treba li nešto posebno podešavati jer kad ga resetiram (neče na net-p. mu m.) pa pretpostavljam d opet treba nešto podešavati ali šta??? Nisam se prije s time susretao pa neznam ako nije problem molim malo objašnjenje ili link gdje to ima po mogučnosti na hr.jeziku ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
stavite noviji firmwire, ako vec niste |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Eh, Joke, uletio si ko grlom u jagode. Čoek treba Bridge mode jer ga zezaju igre (cod2). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
Radit će uvjek tj. dok neš ne sprčkaš po njemu ![]() Uostalom ako imaš samo jedno računalo Router mode ti i ne treba a i sugerirano ti je rješenje koje radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Dok god bude radio nediram ga osim što obrišem krpom prašinu ponekad ![]() inače nisam sklon prčkanju po onom što neznam da je odmah radio tako nebi ga ni dirao ali sad je najbitnije da radiiiiiiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|