|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporuka napajanja a da ima 6 pinski konektor
Evo kupio sam novu graficku ati radeon hd3850 oc,i kad je idem spojit treba joj dodatni izvor struje kolko sam skuzio i ja nemam taj 6 pinski konektor sa napajanja. Napajanje je vrhunski šit koji sam dobio u nekom zalosnom kucistu... Tako da vas molim neko napajanje koje nije preskupo(300-tinjak kn) a da bi moglo nahranit moju konfiguraciju...imate u moj komp pa vidite... Hvala! ![]() Zadnje izmijenjeno od: t3chno b0y. 24.06.2008. u 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
uzmi fortron 400w pnf i kupi 6pin mokex za 10kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja kupio neki dan CHIEFTEC 450W za 330 krznaša. Solidno i ne preskupo napajanje. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4065
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
a jel ima taj chieftec taj 6 pinski konektor koji meni treba ili moram to naknadno kupit?ako nema di to ima za uzet?čipoteka? Edit- jel valja sta ovo napajanje?http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=020274 hgspot mi je blizu a i cijena mi je taman...nekako sam odlucio da nebi da vise od 300 ćuna za napajanje jer sam se vec istrosio na grafu pa se i nema vise... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Koliko sam ja vidio za tih par dana-jako solidno napajanje. Dečku je skviknuo legendarni MS pa sam mu zamjenio Ćifom, fino radi, nije bilo padova napona. Mislim da je dvije godine garancija.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Molim vlasnike fortrona 400w bluestorm da mi kazu jel to napajanje ima 6 pinski konektor jer mi je to od presudne vaznosti kod napajanja! ako nema,uzimam čiftek koji je Jelc preporučio! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzmi čifteka jer je Jelc-Jelz, a BS2 ima sve kaj trebaš inače ti ga ne bih preporučio. I ja sam davno prije ima 450W chiefteca, samo kaj onda nisam znao kaj imam tak da ga nisam s multimetrom popipal. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Hvala svima na brzoj reakciji i mislim da cu uzet BS2 zbog blizine hgspota i zbog 30-ak kn manje cijena...mada mi tih par kuna ne igra ulogu... kolko sam skuzio samo adm i onaj iq(neznam dalje) ducan prodaju taj čif...ja sam daleko od toga pa cu uzet BS... Hvala jos jednom! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam Chiefteca 450w i do sad nemam nikakvih problema. Napajanje je odlično. Dvije grane sa po dva sata konektora za napajanje harda, dvije sa običnim molex napajanjem, 6pinska grana, 20 + 4 pin odvojeno napajanje za matičnu. Savršeno.
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
btw. Moj glas isto ide za BS2, a ako želiš Chiefteca, onda uzmi onog od 400W jer je on samo slabiji na 5V, od 450W brata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Zvao vec danas hgspot i narucio fortrona BS2 za 300kn... Po meni čisto fajn napajanje,a i vi tako kazete... evo i grafe koja mi je zadavala ove male probleme... ![]() evo i konektora ![]() i jos jedna za vrijeme rastavljanja i sastavljanja bla bla...svima vec poznato! ![]() Trenutno koljem po staroj grafi koja je vec na izdahu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
tu grafulju sam ja asd uzeo u hgspotu, ali je greda jos nisam pokrenu mrcinu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekad davno, BS serija je bila prilično loših performansi, a koštalo puno. PNF serija, koja je bila daleko jeftiija, je bila bolja. Ljudima je to još uvijek ostalo u glavi iako je BS2 daleko bolji. To ti je isto kao što je WD prije puno puno godina imao par shebanih serija hardova (slično IBM Deathstar). I sad su svi na oprezu zbog toga. WD-u je trebalo dosta vremena da spere tu ljagu sa sebe. Tako će ti biti i sa BS2.
![]() |
#23 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
E sad s obzrom da je Fortron Fortron a ne Codegen moglo se rezonirati da je BS kvalitetniji što se tiče zaštita, ventova i ostaloga, ali u odnosu na duplo jači PNF istog proizvođača koji košta duplo manje mislim da je jasno na što se cilja kadd se veli da ne valja tj da se ne isplati... ![]() BS II je nešto drugo iako IMHO u tom rangu cjena po watu ima i boljih kupnji jer za cjenu jednog 400 ili 500w BS II dobiješ Corsair VX 450 koji je ionako u biti Seasoonic tako da... ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
yedwy-mislim da ne postoji bolja kupnja za 299kn...ovi ostali modeli su prilično skuplji tipa corsair,ocz itd... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Beskorisna bitanga...
|
Postoji ali nije bitno jer vidim da si ti već zacrtao što ćeš kupit pa nema smisla s tobom niti raspravljati jer je to čisti gubitak vremena... Edit: Nema smisla pisat jer vjeruj mi da će neko drugi opet otvorit novi thread oko toga, znam iz iskustva, apsolutno nikad se ne pročitaju stari postovi po forumu...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 25.06.2008. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
Ti ako ti se da,mozes slobodno napisat...ako nece bit od koristi meni,nekom drugom sigurno hoće! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|