|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
kako se rijesiti keyloggera
Eto pokupio keylogger, kliknuo brzopleto na neki link i prekasno skuzio Sad izgleda da je to neki noviji jer mi ga antivirus ne prepoznaje kao ni razni antispywarei ... instalirao sam neki anti keylogger ali me zanima kako se rijesiti ga bez da se formatira disk Zahvaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Si probao dići safe mode i lijepo pustit da Ad-aware obavi posao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nemam ad aware, imam 2 neka anti spyweara i nijedan ga nije skuzio .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
SpyBot Search & Destroy će ga naći 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ako ti ga ništa ne kuži kako znaš da je baš keylogger u pitanju ? Kako se sad komp ponaša, popratne pojave ? ![]() btw: pogledaj u : C:\WINDOWS\system32 dali imaš datoteku svcl32.exe I da, ovog mog family keylogger-a ništa ne nalazi a tako i treba biti jer služi u svrhu nadzora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
probao spybot ... nista ... Znam da sam ga pokupio jer je link sa WoW foruma bio i kasnije su se samo zaredali postovi da je keylogger ... Na kompu nis ne vidim cudno, ali me frka bilo kaj upisivat ... jos gore kaj je to komp od firme, nemrem na njega instalirat zone alarm firewall |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jedan keyloger ima u opcijama cak i mogucnost da ga ne vidis ni u add/remove programima, procesima, baru..nigdje...stoga...ak ne saznas tocno koji to problem imas, tesko da ces si pomoci. znaci, pogledaj na tom forumu koji je tocno keyLog, te ima li vec opisan nacin kako ga se rjesiti. a smijes i dati link da neki znalac provjeri kaj je tocno na tom linku, pa ti da koristan savjet, a i ostatak ekipe izbjegne taj sajt i keylogera ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
evo tu je link gdje frajer govori za taj isti keylogger ... http://forums.wow-europe.com/thread....57407053&sid=1 a thread gdje sam ga ja pokupio je izgleda obrisan BTW, slobodno kliknete na gornji link |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|