|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Mala pomoc ako moze
evo sad sam upravo skino PC wizard da vidim neki info o svome kompu. ja sam odlucio kupit 2 gige rama ali mi nesto pise Max. Module Size:512 ja sad neznam sta to znaci jel to znaci da mogu imat samo 2 slota po 512 rama ili mogu imat vise.ovo je moj model maticne P4I45Gx_PE.jel mi moze neko pomoc oko toga.ako mogu imat samo 2 slota po 512 rama jel bi mi onda mogli pomoc da si kupim maticnu koj moze podrzat u jednom slotu bar 1 gb rama i tako da mi pase i moj procesor na to i hard disk,ako trebate vise informacija postajte.hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
prvo samo napiši ostatak konfe i koji je to proizvođač matične barem (pretpostavljam da je AsrocK p4i45GX-PE) jer se ti možda uopće ne isplati kupovati novi ram za tu konfu
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
da ta je maticna a ovo sam ja mislio kupit maticna MBO ABIT, s. 775, AB9 Pro, iP965, BUS 1066 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2 procesor Intel® Core(TM) 2 Duo E4600 2.4 GHz, 2MB LGA775, BUS 800MHz, Conroe, BOX rami AM, 2 GB (1GB+1GB), DDR 2, PC-6400, 800 MHz, GEIL BLACK DRAGON hard HDD 2.5" serial ATA 100GB HITACHI, 5.400 o/min., 8MB cache graficka VGA PCI-E BFG, 8600 GT OC, GeForce 8600 GT, 512 MB, Dual DVI to je sve iz hg spota pa jel neko moze pogledat jel bi to sve bilo kompatibilno i da radi to sve znam da ce to sve radit ali nisam siguran dal ce hard radit ili ce radit pa nek neko pogleda te djelove u hg spotu pa nek mi kaze jel do dobro hvala |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
-ta matična ima relativno star čipset, a i sumnjam da je dostupna u hg spotu, jer je sa strane u cjeniku upitnik a ne plus -procesor ok -ram ok -taj disk je za laptope -grafička je preskupa ima jeftinijih/boljih s obzirom da si odlučio mijenjati praktično cijelu konfiguraciju, pogledaj na ovaj podforum http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28 tu ima već dosta odabranih konfiguracija u raznim cjenovnim rangovima, recimo ovaj prijedlog je jako dobar http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109046 ti samo izbaci što ti ne treba (monitor, przilica, kuciste...) i dođeš do cifre od cca 1500kn. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ovo za graficku nema veze ja igram samo igrice meni treba dobra graficka a ta graficka je super.ja bi uzeo thih 5 djelova za 3500 soma kuna,a za 2500 kuna sam uzeo vec zvucnu,headset,tipkovnicu,mis tako da mi samo treba 5 djelova i to za nekih 3500 soma kuna da su dobri recimo dual core 2.4,dobra maticna koja podrzava max 8 gb,512 grarfice,2 gb rama i hard od 100 do 160 gb |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
gle, ako vec pitas za savijet onda nemoj kada ti vec odgovore da je 8600 srot grafa ici tupiti svoje i govoriti da je super...narocito nakon što je vec potrosena hrpa rijeci o tome koliko su grafe goli kurac...narocito ako se voliš igrati i slazes gaming konfu, radje uzmi slabiju periferiju, ( normalna tipkovnica, neki razer ili g5 ce biti ok za misonju,zajebi zvucnu) , a razliku utrpaj za koju 8800gtx rabljenu ili novu, a od atija 3870.....( mislim da su nove 8800 gtx bile negdje po 2100kn, ali za tu cijenu mos dobiti gt koji se clocka u nebesa) |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne da mi se komentirati konfu jer je user lijen ko' batina, samo cu se osvrnuti na posljednji post u threadu: @Osta Sad ga ti naprica svasta, sa 8600GT na 8800GTX, OMG. Za "igrice" ce mu i ATI HD3850 biti sasvim dosta. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
da lijen ko batina...a gle, ako netko ima 2.5 soma kuna za spizditi na misa, tastaturu i zvucnu i cilj mu je igrati sve kako spada, pretpostavljam da ima u planu i neku mrcinu od monitora s 1680+ resom, za sto je 3870 ili gt, gtx jako prihvatljiva investicija...narocito rabljena :P a ne neka sljuka od 8600... ( imo je 3870 za 800kn negdje ako se ne varam ) |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
gledajte ja imam monitor vec lcd i jako je dobar ja igram samo america's army a za tu igricu mu je zvuka jako potreban nisam trazio vas mislenje o misu,tipkovnici,zvucnon i slusalicama trazio sam misljnje samo za konfu nista vise |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
a danas sam slozio novu konfu u linksu VGA PCI-E XFX, GeForce PCX 8800 GS XXX 680 MHz 384MB HDD 250.0 GB HITACHI Deskstar GST T7K250, SATA, 8 MB RAM PC-6400, 2 GB, CRUCIAL, DDR2 800 MHz CPU INTEL Core2Duo E4600 BOX, s. 775, 2.4GHz, 2MB c., FSB 800MHz MBO ABIT AB9 QuadGT, i965, DDR2, zvuk HD 7.1, 2xG-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, socke sad neznam kako vam se ovo cini jel to uredu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma je, uredu je. Samo se ti odi igraj. Čim prije.
#12 |
Banned
|
nis ja tebi ne vjerujem derište jedno |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak je on jedno deriste, onda si ti tri derista u jednom...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
m&d odpocetka do kraja... Pa kak vam se samo da odgovarat kad vidite o kakvom liku se radi?? i jel ga se itko sjetio prijavit do sada?? |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
By, by... |
![]() |
|
|
Oglas
|