|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
poslje WIN LOGO-a nema slike
Ovako , prilikom paljenja racunala sve funkcionira normalno i ima slike na monitoru , dolazi win logo te nakon win logo-a vise nema slike na monitoru. Samo pocrni ( ne pise nista out of sync itd ... ) cuje se zvuk dizanja windowsa , messenger se upali ali nema slike na monitoru. I tako jedno 3-4 min. Ista stvar prilikom izlazaka iz igrica. Konfa je q6600 , 2x1GB OCZ XTC Platinum , 8600GT , p35-ds3r. Isprobani driveri stariji i ovi zadnji te i dalje isto. Formatiran disk 3 puta ( mislio sam da je u sp3 problem mozda ) instalirani XP sa sp2 , pa jos jednom xp sa sp2. uglavnom vec lagano zivcanim jer mi je neshvatljivo koji mu je q. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
ocito ni vi neznate :/ jao jao :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
kako izlaziš iz igrica kad ni WIN ne vidiš?? kako mijenjaš drivere ako ne možeš u WIN? ne kontam te baš najbolje moram priznat, o kojem logou se radi (boot screen?)?? imaš li možda uključena dva monitora/TV? EDIT: sad sam tek vidio da je ovo dupli post.... Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 03.06.2008. u 14:30. Razlog: sad sam tek vidio da je ovo dupli post.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Promijenit cu graficku pa sta bude bude... |
|
![]() |
![]() |