|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Samsung 206bw ili Philips 200WS8FS
Kojeg od ova dva izabrati? Dugo se nije ništa pričalo o 206bw. S kakvim sada dolaze panelima? Koji panel 206-tice je usporediv sa slikom na Philipsu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Panel ko panel... Nisam primjetio razliku između A i S. Metodom svatko bira svojeg konja, a vidim da ga imaš i u avataru, odi na samsunga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Osobno ne bi niti jednog, ako si navikao na 971p, ovo će ti biti downgrade. Neznam kojim financijama raspolažeš, ali pogledaj polovne 20" modele tipa Philips 200WP7 ili Dell 2007WPF ili čak NEC 20WMGX2. Za novo - there's only one ![]()
![]() |
#4 |
You'll never walk alone
|
To mi je za drugi komp gdje je do sada bio 17" CRT koji se dobrano zamutio pa mislim da će bilo koji od ovih biti korak naprijed, i što se tiče ekranskog prostora i što se tiče slike, makar je TN matrica. Jedan od ova 2 bit će sigurno jer tražim nešto jeftino, a 19" nema smisla, samo su 150kn jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Ako netko ima iskustva, kako u odnosu na ova dva iz naslova teme stoji Hanns.G Hi221D, po cijeni je nešto pristupačniji i veći za 2 inča, ali s istom rezom i upitnikom nad kvalitetom slike! Jel ga netko koristio?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll never walk alone
|
Ipak sam se odlučio za Philipsa. I taj i Samsungov model bili su izloženi i upaljeni pa sam ih mogao usporediti. Slika na njima je jako slična, gotovo ista, osim što su na Samsungu malo pojačane boje. Ipak, on je bio 150kn skuplji pa je odluka pala na Philipsa. Gledao sam još i tog Hanns.G Hi221D koji za 100kn manje daje 2" više. Boje mi izgledaju OK, samo je probijanje pozadinskog osvjetljenja na donjem rubu izraženije. Zbog toga i upitnog sevisa (tak mi se bar čini) tih Hansa Grubera, ispao je iz računice. Što se tiče Philipsa, zadovoljan sam slikom. Kutevi gledanja (osim odozdola) su iznenađujuće dobri, gotovo kao na PVA matrici. Boje su također OK, a probijanja svjetla na tamnoj pozadini gotovo da i nema. Ne da mi se fotografirati sad to. Kao u Gabrinom slučaju, prodavači nisu uspjeli skinuti postolje jednom kad je stavljeno, pa je tako sve zajedno u komadu završio u autu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
0 bodova..samo vga.. I taj kabal nikako da kupim..jos mi se mozda i slika malo poboljsa.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|