|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Novi driveri???
Kupio sam nedavno laptop i sredio sam si sam drivere i xp. E sad me zanima kako mogu provjeriti da li postoje noviji driveri za laptop??? Jel ima neki program za skinut koji mi automatski skida najnovije drivere?? Laptop je inace MSI GX610X. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
evo da ne otvaram nou temu pitao bih gdje se mogu naći driveri koje mi prilikom scana driver detectiva uvijek fale i jedan neinstalirani. ovaj OHCI Compliant IEEE 1394 nikako ne mogu naći. bi li mi možda netko moago dati kakav link za sljedeće drivere? Imam hp 8510p sa win xp instaliranim. 7 outdated drivers: OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller njeaga ne mogu nikako naći Intel (R) 82566MM Gigabit Network Connection (4) Intel (R) ICH 8 Family PCI Express Root Port 1 -283F Intel (R) 82801 PCI Bridge - 2448 a uređaj bez drivera mi je PCI serial port je li mi može netko dati link da to sredim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@DR_J Na stranicama proizvođača laptopa ili pojedinog hardware - a @skare Znači da si preskočio važan 2. korak (Chipset) pri instalaciji: Intel® Chipset Software Installation Utility Sama mrežna: Intel 82566MM Gigabit Network - Intel (e1e5132) Intel 82566MM Gigabit Network - Lenovo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|