|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() Zanima me kakvo je ovo napajanje thermaltake-ovo od 600w (cca 600kn) i dali se može naći napajanje približno iste wattaže za istu cijenu naime review kaže da je Thermaltake-ovo od 750 watta izvrsno pa sam mislio šta kažu ljudi koji prate više od mene o ovome od 600w koje si mislim uzeti hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne treba ti 600W napajanje. Ako baš forsaš, onda zemi Corsair 650TX - 595kn - 52A @ +12V, OEM Seasonic...blablabla... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Pa mislio sam uzeti tako "malo" jače, kvalitetnije, ali obavezno tiše napajanje, pa kad budem kupovo novi komp da se nemoram previše brinuti... uzmem ovako nekakvo sa starog i do ***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Al kao sto je Gilbert rekao,ako bas zelis neko 500+ W napajanje,uzmi Corsa 650 i miran si ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Gilbert se malo zabunio u vezi cjene navedenog Corsair-a 650TX... on je zapravo "punoooo" skuplji od mojih 600kn xDDD http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5030 sad vidim u magazinu za 595 Zadnje izmijenjeno od: sirdickens. 20.05.2008. u 14:42. Razlog: nisam vidio da ima i jeftinijuh trgovina od adma sry :(((( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
e sad nekoliko pitanja za gilberta 1.po čemu je bolje to corsairovo napajanje od ovog tt-ovog??? 2.da li je bolje single 12v rail kao kod cors. ili guad 12v rail kao kod tt??? 3.dali postoje sata to molex konektori ili konverteri??? Zadnje izmijenjeno od: sirdickens. 20.05.2008. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Snagu na +12V i konektore možeš saznati na službenim stranicama, kao i operativnu temperaturu. Također pishe i ripple, on je kod takvih napajanja u navedenim okvirima. Efikasnost je slična, ali moraš znati da će napajanje od 400W (s istom ukupnom efikasnosti) imati veću efikasnost kod manjih opterećenja od recimo 650W PSU. Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|