|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Numark PHX slusalice
http://www.numark.com/phx oko 60€ zanima me kakve su? ima tko iskustva? znam da numark radi dobru opremu, da li su ove sluske medju njima? thx. ![]() Zadnje izmijenjeno od: bego2. 12.05.2008. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...za ove neznam ali prema ovom 20Hz to 20kHz i nisu nesto naspram PIONEER SE-MJ5 koje imam i sluje za 300kn rasturaju pazi ovo 5 - 28.000 Hz ti sve govori i 1.500 mW snage ![]() http://www.pioneer.eu/eur/products/SE-MJ5/print.html ..za koristenje u dj svrhe nema problema jer imaju pokretni zglob kao i hdj 1000 te savrseno izoliraju buku jer su zatvorenog tipa,uostalom poslusaj ako imas prilike.
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 13.05.2008. u 14:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
bas me briga za raspon... necu paju imao sam ga vec jedino da za 50eura nadjem hdj1000 ![]() to ke pise 5hz mozes zaboravit, većina samo ser€ i mulja oko toga pa i pajo u niskoj klasi.. imam se-m280 ali vrijeme je da odu u mirovinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I što ti u životu znači to od 5 Hz do, valjda si mislio 28 kHz, a ne 28000 kHz kad čuješ frekvencije od 20 Hz do 20 kHz, a i to je jako upitno jer sluh varira od osobe do osobe.
![]() |
#5 | |
music freak
|
Citiraj:
...bas sto znaci ![]() sto znaci 5 to 30,000 Hz na hdj 1000 koje dodju 1500kn ,ono...zasto opce gledati specifikacije icega pogotovo zvucnika i slusalica ? ...no ja sam rekao svoje,sad ce vjerovatno ekipa sa Sennheiserom uletit....
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ne vidim svrhu promoviranja da nešto može reproducirati zvukove u toj frekvenciji kad to samo stroj može registrirati. Vjerojatno postoje ljudi koji bi radije kupili te tvoje za 300 kn samo zato jer piše da ima veći frekvencijski raspon, nego kupili vjerojatno bolje i skuplje slušalice na kojima piše 20 Hz do 20 kHz.
![]() |
#7 | |
music freak
|
Citiraj:
..ja govorim iz svog iskustva jer sam probao i hdj 1000 i Technics RP-DJ1200 kao i Sony MDR-V700DJ DJ i stojim iza ovog a to je da ove sluske rasturaju za cijenu od 300kn,uostalom tko moze nek isproba jer nekima specifikacije ne znace nista ,nevidim onda sto bi im trebalo spomenuti da ih zainteresira ??
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() no te pioneerke su sasvim pristojne, dapace, pogotovo za te novce, al ne i nesto spektakularno
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ono sto ja znam, jest da za lovu ispod 300kn nema boljeg od sennheisera, bolje na provjereno nego na nesto znj, ne zelim sad pljuvat po numarku, jer i sam imam mixer od njega i izvrstan je, ali jednostavno se pre malo prica o tim slujama pa ne bi znao rec. tvoje sluje su ok, ne kazem da nisu, ali znas kako je, svaki cigo svoga konja hvali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
music freak
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
music freak
|
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() bego ja ti to ovako gledam, posto si i sam rekao da ne kupujes ti, onda uzmi, sta, poklonjenom konju se ne gleda u zube :P ( al sam se razbacao sa "konjevima" ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
@ SyZyGy ajde ako ti nije tesko malo prokometrarisat relaciju hdj1000 - v700DJ kvlaiteta zvuka, jacina zvuka, tezina sluski, izolacija i sl.. ajde reko da ne otvaram novi topic, da iskoristim ovaj
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
eto me, virtual keyboard ftw hdj1000- velike i teske slusalice, ali ako se fino namjeste sve pase (slusalica pokrije cijelo uho i ima finu spuzvu), kad ih drzis u rukama imas fin osjecaj. zvuk je sa dobrim izvorom i vise nego odlican, sa tim da sa njima radim preko mixera i 320kbs pjesmama/ploca. zglobovi su plasticni i ponekad imas osjecaj ko da ce puknut, ali eto (kuc kuc) jos nije nist puklo. v700- eh...kad ih primio u ruke su mi se doimale dosta plasticno, zvuk je nesto slabiji od hdj1000 (sa istim uvjetima ) dobro pokriju uši i ok stoje, malo su lakše od hdj1000, zakretni mehanizam mi bas i nije sjeo, cudan malo, ali podnosljivo. nije sad da tu ide "svaki cigo svoga konja hvali", ali hdj1000 mi je u ovome bolji izbor od v700, prvestveno zbog toga sto su me uši na mdr pocele nakon pol sata do sat zuljat, a na hdj1000 nakon 2-3h (konstantnog nosenja) iako tu mislim da vise igra ulogu oblik glave nego kvaliteta izrade.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
U fazi sam kupnje slušalica do nekih 350kn ili malo više ako su stvarno dobre i na brzinu sam pretražio neke veće trgovine, pa mi je za oko zapelo par modela poput PIONEER SE-MJ5, sennheiser 205, 415, 435 isl. Važno mi je da slušalice budu jako udobne na barem 2 sata nošenja. Sadašnje koje imam su "full headphone" tipa, dakle prekrivaju cijelo uho, ali su preplitke, pa mi uši leže na unutarnjoj strani slušalica, odnosno vanjskoj strani zvučnika i nisu udobne za nošenje na duže od jedan sat. I zvuk mi je jako važan, a to je ravnomjeran omjer basa i i visokih frekvencija, no udobnost mi je itekako važna, jer što će mi dobar zvuk, ako me bole uši ![]() Vidio sam još i koss porta pro pa me zanima koliko su su dobre. Kod sennheiser modela sam primjetio da se dosta ljudi žali kako ih previše stišću, pa postanu neudobne iako su vrlo lagane. Manji broj ljudi veli da su im udobne, ali oni valjda imaju manju glavu. Što preporučujete do navedene cijene ili ako baš mora ići malo preko 350kn neka ne bude preskupo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|