|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
IGO8 final version
Probao sam na svom ipaq 614c i hw6915, radi na oba dva. Velika je razlika od one demo verzije, od učitavanja, menija, puno je glađe kod navigacije, karte su puno novije, detaljnije. Svi bugovi su uklonjeni kolko sam uspio vidjeti u par sati.
G.Adamski says Hi! Zadnje izmijenjeno od: JamesB007. 10.05.2008. u 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ali jos uvijek neki gradovi u Hr nemaju kucne brojeve!Split, Pula.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima dosta brojeva u ulici |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U ovom trenutku najbolje rješenje za Hrvatsku je MioMap Mireo 1.0. Dakle karta iz viaGPS ali sa softwareom od MioMapa. Time je, zapravo, nestala i zadnja velika mana viaGPSa. To su primjerene karte za nas. Da ne bi bilo zabune valja naglasiti da to nije onaj općepoznati MioMap koji se bazirao na iGO2006 nego potpuno novi software.
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
..sorry ali kome treba navigacija za hrvatsku? ..po meni onome kome to treba bolji bi bio pas vodić. Ja sam zadovoljan s iGO2006, odlične karte i navigacija..svakako ću isprobat novu verziju kad odem u inozemstvo.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da grijesis jer ima ljudi koji nezanju svaki grad napamet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|