|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Pucanje ADSL-a(sada znam kako vam je)
Eto do sada sam imao KASD-ov ruter. Sve super radilo jedino što je zajebana nejgova konfiguracija pa sam iz drugog stana uzeo D-Linkov, a tamo stavio KASD-u. Sve na štimam i sve radi. Ja presretan ali ono kada krenula pucat veza. Ja ne kužim koji vrag je to. Sve dobro namješteno, sve radi samo odjednom pukne veza i gotovo. Ima li rješenje tog problema? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
OK čini mi se da sam rješio problem. Stavio sam ga u Bridge Mod i za sada ne puca. No imam pitanje: Dali sada mogu dva kompa istovrmeneo ići na net preko rutera iako je u bridge modu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako je to D-Link od t-coma nije ni cudo jer "njihovi" ti D-linkovi s njihovim firmwareom su totalno u banani sta se tice bridge moda itd. ne kazem za sve ali ima ih dosta..Ne mogu ic na net dok je u bridge jer ne mozes istovremeno s istim user/passom bit connectan znaci potreban je route mode.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Valja umrežiti X kompjutera tako da svi dijele internet vezu. Kvaka je da cijelo vrijeme mora biti upaljen "glavni" kompjuter na kojeg je ukopčan modem.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kak se brise post, nes sam zabrijao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Frendica mi ima sličan problem, nedugo joj je veza počela pucati, a sad se jedva na net spoji na 20 min i to ju svako malo baci van, i zvala je t-com i rekli su joj da oni nemogu pomoči. I kaj nek napravim? Probam posaviti druge firmware ili promjeniti mod (makar neznam ni u kojem je sad) ili nekaj drugo? Radi se o zyxelu, treba joj samo da se spoji na jedan komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
N00B
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Znači mogu na net samo treba biti glavni upaljen? A ako je ruter onda glavni može biti isključen jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
|
Koliko ja znam ti kad je router u bride mode ne mozes istovremeno sa vise komp bit na netu,zato i postoji mogusnot router mode (always online)..I ovo je glupo da treba jedan komp cijelo vrijeme bit upaljen da bi ti mogao na net pa jednostavnije je router dovest u router mode i da bude connect na oba kompa neovisno koji ce radit koji ne..Ako krivo govorim neka me neko ispravi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Hvala. Još jedno pitanje. U bilo koji mod da stavim istovremeneo nemogu ići na net sa istim userom i passom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|