|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Bok ljudi! Imam problem koji glasi ovako: U Form-i za pretrazivanje korisnika nalaze se dva datuma "Date1" i "Date2" (predstavljaju datum nekog dogadaja)... i sad bi ja trebao u form-u ubaciti 2 Text(box)-a i prvi je pocetni datum, a drugi zavrsni datum. Kada upisem datume u oba text(box)-a onda bi se ispod njih u subForm-i trebali pokazati rezultati samo koji imaju zapisane datume između ta dva koja sam ja upisao...Tu se javlja problem... ja imam neki kod ali nikako da proradi! Molim vas za pomoć. Code:
Private Function BuildFilter() As Variant Dim varWhere As Variant Dim varItem As Variant Dim intIndex As Integer varWhere = Null ' Glavni filter ' Provjerava #Prezime i ime# If Me.Text3 > "" Then varWhere = varWhere & "[Prezime i ime] LIKE """ & Me.Text3 & "*"" AND " End If ' Provjerava #Adresa# If Me.Text5 > "" Then varWhere = varWhere & "[Adresa] LIKE """ & Me.Text5 & "*"" AND " End If ' Izrada filtra If IsNull(varWhere) Then varWhere = "" Else varWhere = "WHERE " & varWhere ' zadržavanje na zadnjem filtru If Right(varWhere, 5) = " AND " Then varWhere = Left(varWhere, Len(varWhere) - 5) End If End If BuildFilter = varWhere End Function Code:
Private Sub Command13_Click() ' Obnavlja subform za bazu podataka #korisnici# Me.search_form.Form.RecordSource = "SELECT * FROM q_kordod " & BuildFilter ' Izrada requarya #korisnici# Me.search_form.Requery End Sub |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|