|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
genius vs terratec
evo ovako dobija sam ponudu da mijenjam svoje terratec subsession homearena 5.1 zvucnike za genius sw 5.1 ht pa ono zelio bi nekakva objektivna misljenja, po mogucnosti ljudi koji imaju ove potonje ili ako nekim slucajem postoje ljudi koji su s jednih presli na druge unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
daj link od jednih i drugih, ja imam genius, pogldaj u sigu koje, ali neznam za koje ti pitaš, mogu ti reči par riječi ali daj mi da vidim kaj s čime uspoređuješ (link)??????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Vecina ljudi ovdje ce ti reci da mjenjas za geniuse. ja ti kazem da nemoj. Imao sam ih i vise NIKAD ali NIKAD necu kupit neku bofl robu aka puno za malo. nikad nikad nikad. Jednom i nikad vise. To je smece koje mi je ispilo zivce na slamkicu. Ostavi si terratece ako si zadovoljan sa njima i bok. Ako oces skupi si lovu i onda kupi nesto postenije, dotad ostani na tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rasvjetno tijelo
|
http://www.ciao.co.uk/TerraTec_SubSe...ystem__5457270 link na sadasnje zvucnike a ovi novi su ala tvoji 2 die 4, samo sta su rear zvucnici manji, odnosno nemaju one 2 membrane nego samo 1 vecu, pretpostavljam da nemaju visokotonca?? fleks moze neko objasnjenje konkretno zasto ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Prvi su zujali tolko da je bilo nesto nevjerojatno. Na drugima mi mi je membrana na wooferu rekla papa i proprdila i onda su mi samo woofer mjenjali. Tako nekakvo vise se ne sjecam tocnog redosljeda. Ocajne kontrole zvuka. Nemozes vjerovat nesto takvo debilno. Kad smanjis na niske glasnoce zvuk je isprekidan. Onak wtf? ![]() Ne pamtni pocetnu glasnocu, nego stalno moras kad ih upalis narihtavat, a nemres ih drzat upaljene jer uzasno zuje. Ocajan zvuk. Ocajan. Osim suba koji je cak i ok. Naravno dok ne proprdi. Uglavnom smece koje treba zaobilaziti. Inace svaki primjerak koj sam dobio je drugacije svirao. Teski lom uglavnom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rasvjetno tijelo
|
fala na savjetima, dakle osta sam na sovjim vjernim terratecovim zvucnicima, s obzirom da rade ko i prvi dan i sve je super, a genius se nije niti malo pokaza bolji nego moji sadasnji, cak stovise, odlucija sam se zadrzat na provjerenoj kvaliteti ![]() jos jendom fala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|