|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nove komponente - sumnja
Ovako vec sam sigurno mnogima dosadan sa postavljanjem pitanja vecinom i sam znam odgovor ali na to trazim potvrdu.Naime komp je slijedeci MATICNA : GIGABYTE GA MA770 - DS3 PROCESOR : AMD PHENOM X4 9500 GRAFICKA : ATI RADEON HD3870 TOXIC 512 MB MEMA : 2 X 1 GB KINGMAX 800 MHZ HDD : 1 X 320 GB WD + 1 X 80 GB SEAGETE NAPAJANJE : XILENCE 500W dodatnih coolera nema niti iceg Ovako komp se ponekad restarta najvise 2 puta dnevno,znaci uopce nije bitno dali se igraju igre ili slusa mjuza,cak vise u normalnom radu bez opterecenja nego kod igara on se restarta,ali u windowsima mi ne prikazuje nikakv error niti ista.E sada znam da phenom ima onaj bug ok to znam mozda je zbog toga.Ali dali je napajanje adekvatno tom kompu i dali ono moze mozda radit problem eto samo me to zanima pozz ovo je link od napajanja cisto da mi znate reci sta ono moze i dali je dobro http://www.stuff4gamers.com/xilencea...6cc5d8135f433c Zadnje izmijenjeno od: m&n. 21.04.2008. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napajanje ti je dovoljno jako. Koliko vidim, tvoj proc je podržan tek od F3 BIOS-a pa je možda to problem (ne znam koji BIOS imaš). Kako je već izašao i F4, ja bi obavezno flashao BIOS jer i 1 BSOD dnevno je previše, a kamoli 2. http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=2722
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
CnC optimizira brzinu vrtnje venta box coolera u odnosu na temepraturu proca i isključuje se samo kada je OC u pitanju.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
bar bi htio da mi se komp ne restarta pogotov kada ostavim da mi se skidaju torrenti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ajde ljudi molim vas neku malo bolju pomoc evo danas upalim komp on udje u windowse i restarta se i tako 2 puta za redom,Znaci primjetio sam da se to najcesce dogadja kada je izgasen po nekoliko sati pa ga upalim.Jos jedanput ponavljam u igricama radi presavrseno jos niti jednom mi nije zbloko se niti restarto nego samo u normalnom radu i to cini mi se samo dok se ne zagrije. Glupo mi je stalno kada recimo idem skidat torrente otici u bios i ukljucit TLB patch enabled a dok idem igrat disable.Imali mozda koji bolji lijek tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ako mislis da je u pitanju tlb bug zasto ne bi drzao stalno onu opciju u biosu ukljucenu? ok, gubis 10% na performansama u 3dmarku....wow. proc je dovoljno jak i bez toga da igras bez da nesto posebno primjetis, ako izgubis vise od 5 FPS prosjecno evo glave ![]() btw, jel imas spojenu mozda kakvu lampu u kanti? kolega je imao gadnih problema s GB plocom dok je ista bila spojena, poludio trazeci krivca i na kraju ispalo da ima problema dok je glupa lampa spojena a komp idlea. isto pod opterecenjem se nikada nista nije desilo, bile u pitanju igre ili occt, prime...bilo sta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hm zanimljivo,nemam nista dodatnog spojeno nikakve lampe niti dodatne coolere sve je stock iz ducana.A za taj TLB vrag nisam siguran iskreno moram bas vidjet kako ce mi radit jedno 1 dan sa ukljucenim patchom,zato sam i pitao dali to ista drugo moze biti,naravno da sam prvo posumnja bio na napajanje.Ej da nisam ti zahvalio na odgovoru cijenim ljude koji pokusavaju pomoc tnx care |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|