|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pitanjce, t-com ponuda
Pošto t-com za produljenje ugovora nudi poklone, ja vas pitam šta je bolje uzet tj. šta je više vrijednije Zvučnici Logitech X-530 ili Set Bežična Tipkovnica Logitech S510 s bežičnim mišem, Logitechovom QuickCam Chat kamericom i nekakvim mikrofonom s slušalicom E sad, imam i solidne zvučnike, miš, tipkovnicu, kamericu, mikrofon tako da mi nije nešto potrebno to...ali.... kad bi vi uzimali, šta bi uzeli? I jedna i druga vrijednost je oko 520-530 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
postoji ti i treća mogućnost za produljenje ugovora: d-link 684 wlan ruter, ako ti je to možda zanimljivo? ja imam te zvučnike, a rodbini sam već par puta spajao i kombinaciju tipkovnica+miš+kamera tak da po meni oba poklona su dobra! evntualno su zvucnici mozda više iskoristivi- spojis ih na komp ili na kucno kine i te spike... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače imam komp spojen na liniju sa solidnim zvučnicima pa imam dobar zvuk. Mene zanima dal je baš ta tipkovnica(miš,kamera) dobra a ne da uzmem da pa za 2 tjedna moram staru stavljat. Jedno n00b pitanje, pošto nemam nikakva iskustva s bežičnim stvarima, jel se mogu baterije u tipkovnici i mišu punit ili moram nove baterije kupovat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
meni se tipk. i mis cine sasvim dobrima! vidi se da nije neki srot! a baetrije dobis duracell uz njih a mozes si kupit i neke punjive pa tak to rijesit! makar ce dost dugo durat baterije na toj tipkovnici i misu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
I meni se čini baš ok. A i u ve-milu košta 420 kn, tako da uzimam ovaj set. Hvala |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|