|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Razna pitanja
Imam par pitanjca, eto: 1. Ubo sam novog misa (MX510) pa malo gledam te podloge i to, jel se one isplate uzimat? Konkretno mi je zapelo za oko Everglide Ricochet, jel dobra? ![]() 2. Ako sam zakeljio ram hladnjake sa onim zalman termalnim ljepilom, jel se onu mogu skinut (sa graficke) i kako? Da ih ful zagrijem ili bolje u skrinju pa onda deri? ![]() Koje od ovog uzet, Arctic VGA Silencer, Zalmana za grafulju ili TT Giant III? Nekako mi Giant dobro izgleda a ima i 8 ramsinkova. 3. Koju bi tipkovnicu preporucili? (iz linksa) Znam puno pitanja al unaprijed puno fala na odgovorima. ![]()
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovako sve podloge su ti iste samo se razlikuju po dugovjecnosti i po slide-u... Ja sam gejmer pa znam inace imao sam prilike probati sve podloge i najbolja mi je neka no name sto sam ubo u getrou za 70 cuna... Probaj kod svih frendova sve podloge pa se odluci. Tipkovnice chery su najtvrdje, meni je logitech internet navigator prejeb... isto gledaj kako ti odgovara .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
2. uzmi zilet i probaj lagano zavuc pod hladnjak na memoriji, tako bi ga trebo najlakse skinit. 3. moja preporuka je Zalman ako zelis vrhunsko hladjenje.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
1. Za ricochet neznam al sam imao staru everglide gigantu i bila je odlicna za miseve s kuglicom.Ipak kasnije se dosta pohabala,izgubila hrapavost a i s optickim misevima ne radi idealno. Definitivno najbolji pad koji sam imao priliku isprobati je func...ali zato i kosta toliko.Ako si zagrizeni gamer onda ti se isplati dat toliko para...inace ne. 3. Imas u linksu onu crnu Keytronicovu tipkovnicu za 75kn...sto mi se cini kao smijesna cijena jer keytronic je poznat kao pouzdan proizvodjac sa dobrim tipkovnicama + tipkovnica dosta dobro izgleda (crna je i ima dosta multimedija gumbica). To mi na prvi pogled djeluje kao dobar deal ali treba provjerit na licu mjesta kvalitetu tipki itd. Ako trazis takvu "jeftinjachu" onda ih pitaj oce opet dobit neki crni BTC keyboard sto su imali prije par mjeseci.Kostala je oko 100kn,izgledala super i djelovala dosta kvalitetno te imala "dobar feel" pod prstima.Je da je BTC shrot od proizvodjaca al im je ovo zbilja dobar proizvod za sitne pare. Ako ne trazis jeftinjacu onda uzmi Logitech...sto vise para das to ces bolji keyboard dobit...: ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
ja sam isto imao dosta problema sa podlogom za logitech dual optic pa nakon njih desetak isprobanih sam probao na poklopcu od kartonske kutije, sa unutarnje strane i to mi je zasada najbolja podloga ![]() naravno treba je zaselotepirat za stol da ne trci ispod misa ![]()
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
1 radit ce bez problema i na najobicnijoj platnenoj podlozi - klizit ce ko lud, i sam ako treba.. ![]() -samo pazi da ne bude crvene boje - to je zaj*b 2 zalman 3 logitech
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
zato je i imam.... ![]()
![]() |
#9 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam neku podlogu od 10kn i ne pada mi napamet dati 100kn+ za podlogu za miša. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moja podloga za miš je stol. Sva sreća da je miš na lopticu i da dojde 22.49 kn. Tipkovnica je BTC-ova za manje od 40kn i tipkovnica jemrak samo kaj je sada PREPOLOVLJENA, ali sve radi osim desnog Shifta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Je, kad imaš običaj prepoloviti tipkovnicu i zgazit miša, full je nezgodno imati bilo što skuplje. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|