|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
programi
zanima me dali mogu napraviti jednu sliku na kojoj mi pise ime preograma i pored nje kvacica..tak da ja imam svoj cd na kojem su midriveri za printer...skener...web kameru i ostali programi...tak da ja pokrenem setup i oznacim sto hocu instalirati pa da instaliram...dali je to netko radio i bio voljan pomoci oko toga...pozdrav!! slicno kao...windows indego ili black |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Lakši način je pronaći SILENT opcije za svaku od tih instalacija drivera i onda s NSIS-om složiti "odabir" instalacija. Na taj način ti npr radi Gigabyte sa svojim "one click install" rješenjem drivera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@moonshadow ti mozda trazis WPI pa da tako to napravis ili sam krivo svatio.. ![]() PS.Ako bi zelio to radit sa WPI onda imas i tutorial tu http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=2160 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
@Olymp da to ja zelim napraviti...svoje windose ali samo zelim ubaciti svoje programe...ima ih ko srota heheh...hvala za linkove dali ti imas iskustva s WPI @Odojak bas mi neide s ovim NSIS nisam bas najbolje skontao program moram neke scripte raditi...nisam stigao procitati manual pa zato ni neznam puno o tome dali si ti kada radio u NSIS pa da mi malo pomognes...tek toliko da probam ubaciti par programa kao pojedinacnu instalaciju EDIT: odustajem od svojih windowsa ono sto trebam je da 25 programa u jednom kliku instaliram ali moraju imati opciju da mogu odabrati sta zelim instalirati...ako netko ima tako nesto nek mi javi na pm ime programa Zadnje izmijenjeno od: moonshadow. 13.04.2008. u 12:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|