Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2008., 10:29   #1
moonshadow
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
programi

zanima me dali mogu napraviti jednu sliku na kojoj mi pise ime preograma i pored nje kvacica..tak da ja imam svoj cd na kojem su midriveri za printer...skener...web kameru i ostali programi...tak da ja pokrenem setup i oznacim sto hocu instalirati pa da instaliram...dali je to netko radio i bio voljan pomoci oko toga...pozdrav!!

slicno kao...windows indego ili black
moonshadow je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2008., 11:03   #2
Odojak
Premium

Odojak's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Lakši način je pronaći SILENT opcije za svaku od tih instalacija drivera i onda s NSIS-om složiti "odabir" instalacija. Na taj način ti npr radi Gigabyte sa svojim "one click install" rješenjem drivera.
Odojak je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2008., 12:41   #3
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
@moonshadow ti mozda trazis WPI pa da tako to napravis ili sam krivo svatio.. http://www.wpiw.net/The_Dark_Side/home.html
PS.Ako bi zelio to radit sa WPI onda imas i tutorial tu http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=2160
Staro 11.04.2008., 12:51   #4
moonshadow
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
@Olymp da to ja zelim napraviti...svoje windose ali samo zelim ubaciti svoje programe...ima ih ko srota heheh...hvala za linkove dali ti imas iskustva s WPI

@Odojak bas mi neide s ovim NSIS nisam bas najbolje skontao program moram neke scripte raditi...nisam stigao procitati manual pa zato ni neznam puno o tome dali si ti kada radio u NSIS pa da mi malo pomognes...tek toliko da probam ubaciti par programa kao pojedinacnu instalaciju

EDIT: odustajem od svojih windowsa ono sto trebam je da 25 programa u jednom kliku instaliram ali moraju imati opciju da mogu odabrati sta zelim instalirati...ako netko ima tako nesto nek mi javi na pm ime programa

Zadnje izmijenjeno od: moonshadow. 13.04.2008. u 12:53.
moonshadow je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno