|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Evo mene opet sa problemima oko programiranja. ![]() Radi se da bi trebao ovo napraviti : Napisati C program koji izračunava vrijeme koje je potrebno za prijenos jedne datoteke računalnom mrežom. Program učitava veličinu datoteke u kibi bajtovima (KiB) i prosječnu propusnost mreže u bajtovima u sekundi (B/s) koji su prirodni brojevi. Vrijeme potrebno za prijenos treba ispisati u satima, minutama, sekundama i stotinkama kao cijele brojeve. Te također da taj program radi kada ga napravim/napišem u Dev-C++ (LINK) (prvo na papiru napisati,a onda tek to prinijeti u program Dev-C++) Eto,ko mi to uspije uspješno riješiti i malo objasniti ma častim ga gajbom Velebitske. ![]() @bitno mi je da to imam do sutra ujutro. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Uzeo sam ss kao dokaz obećane gajbe ![]() #include <stdio.h> int main () { int v,b,timest,times,timem,timeh; printf("\n Velicina datoteke (KiB): "); scanf("%d",&v); printf("\n Propusnost mreze (B/s): "); scanf("%d",&b); times=v/b; timest=times*100; timem=times/60; timeh=timem/60; printf("\n Vrijeme za prijenos podataka iznosi %d sati, %d minuta, %d sekundi, %d stotinki", timeh, timem, times, timest); getche(); return 0; } |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo i moje verzije (jer sam rijesio prije nego sam vidio da vec postoji rjesenje ![]() Postoji razlika izmedju moje i Demon Hunterove verzije. Recimo da je ukupno vrijeme kopiranja 5000 sekundi. Njegova verzija ce reci da je potrebno 1 sat, 83 min, 5000 sec. Moja ce reci 1 sat, 23 min i 20 sec. Ne znam koje je ispravnije jer nije skroz jasno iz zadatka. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|