|
![]() |
#1 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
MAXadsl problem(molim pomoć)
Ovako, imam jedan lagani problem i jedan ogromni problem, Lagani: Naime, kad me neko nazove, samo kad nazove, kad ja nekog zovem sve ok, mi se ugase lampice za dsl i activiti na routeru, i tog trenutka brzina pada na dial up razinu, naime to mi nije takav problem, Bili su dečki iz t-coma več 2 put kod mene, neš sprčkali, bilo dobor cca 2 tjedna i sad opet, OGROMNI problem je: naime spojim se ja neki dan i ono brzina koma total,ajd rekoh neka greška je kod njih, ugasim, palim za 10 min sve ok dođem drugi dan opet neće brzina, ugasim, palim vezu.... sve isto, ugasim i palim opet sporo,(google sam čeko 5 min a onda mi dojadilo) opet ugasim, upalim i ono dobro.......... tako uvijek, valjda trebam pogodit točno vrijeme kad dobim punu brzinu, naime danas ujutro sam se poveselil da se složilo, ali sad evo trebalo mi 5 isključivanja i uključivanja veze da bi pisao tu na forum Sad dolazi pitanje dali je stvar u roteru, jer moj je koma živa, ona kasda glupa Molim pomoć....... EDIT:isti simptomi ko i ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100279 Sorry mod na otvaranju teme, ali stvarno sam sve pročešlo i tek sad kasnije našo temu Zadnje izmijenjeno od: dj_dannijel. 31.03.2008. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Promijeni splitter.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
noup isti slučaj to je napravil i t-srotovac ne pomaže, e ovako, brijem da je veza s serverima, na stranicima di si moš vidjet koja ti je ip adresa, connectam se i ip mi je u zg, ponovo i onda mi je u varazdinu(kak bi i trebala bit) ponovo onda sam u zlataru, ha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|