|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
(riješeno) Problem sa port forwardom
Vjerojatno vam je problem ovdje napisan sigurno bar nekoliko puta netko postavio. Evo ovako. Prilikom skidanja preko torrenta, javlja mi se problem koji kaže da je port zatvoren. Imam D-Linkov DSL-584T modem. Tražio sam načine kako da rješim taj problem, no svi tutoriali koje sam našao na preko google-a su totalno neraumljivi ili netočni. Zvao sam i t-com, ali papci mi ne žele pomoći jer se radi o "ilegalnom" sadržaju (licemjeri ![]() Dakle, ako netko može pomoći, bio bih zahvalan. Zadnje izmijenjeno od: blaggard. 29.03.2008. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Budi siguran da ti u T-coma nece reci za otvaranje portova pogotovo jos za torrente..Ocito nisi dobro trazio po googlu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
k, pogledat ću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo ovako, kada sam sve napravio kako treba, nisam se moga konektirati na internet u bridge mode-u. Morao sam modem postaviti u routermod kako bih se mogao konektirati. Kako da poništim ove promjene? Ne da mi se u routermodu raditi jer mi je IP statički. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Zanemaite ovo, riješio sam. Izgleda da mi je modem, kada sam rješio one portove od limewire-a i utorrenta, automatski prebacio na router mod. Zato se nisam mogao konektirati. Samo sam natrag otvorio njegove postavke i namjestio na bridge mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Imas zada na routeru za reset i izgubit ces sve postavke,i onda ga ponovo konfiguriraj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|