|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pomoć oko novog miša
Pozdrav! Može neko preporučit jedan li više najboljih miševa za GEJMING, a da opet nisu preskupi, navest cijenu i dućan di ih ima? može navest i one solidne al jeftinije ne bi išo iznad 200-250kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa pogledaj trznicu... vidio sam MX518, Razera itd... za tu lovu sve odlicni gaming misevi sa kojima nemozes pogrijesiti...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
evo ja ću ti pokušat pomoć......našao sam par miševa do 250 kn i ja osobno od njih mislim kupit navigatora 535 zbog jednostavnosti u izgledu a opet odličan u performansama.....iako mislim da je ergo 525 za svoju cijenu predobar miš... Genius Ergo 525 - u ADM-u 139 kn ![]() Genius Navigator 535 - u Formelu 208 kn ![]() Genius Ergo 555 - u infoplusu 230 kn ![]() Razer Pro solution v1.6 - u feniksu 230 kn ![]() Sharkoon Rush mouse - u Linksu 193 kn ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
525 je odličan miš, imam ga i jako sam zadovoljan, čak štoviše, toliko da bi htio uzet i novi ergo 555 samo je problem što nije dostupan ni u jednom od ova 2 shopa koja se izlistaju na nabavi.net. ako zna netko gdje ga ima za uzet nek mi javi! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
što se tice 525, meni se mis uopce ne svdja, koristio sam ga 2mj dok nije krepao, i onda sam ga otresao o zid. Plastika je nikakva i sve se savija, i nikako se nisam mogao naviknuti na njega u igrama, no to nije toliko bitno jer svako ima svoj stil igranja. Vratih se nazad na Trust Predator, koji je stvarno ok miš za malu lovu, kvalitetna izrada, i odgovaa mi sto se tice igranja. Miš je dosta lagan, no meni to odgovara jer ne mogu igrat sa misem od "pola" kile |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
od ovih navedenih se dvoumim između 535 navigatora i Razer Pro solution v1.6. Koji od ta dva? Inače koja je razlika između običnog miša po npr. 30kn i tih gamerskih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
sad sam vidio novi razor salmosa. jel taj bolji od ovih navedenih. Se isplati čekat pa njega uzet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#9 |
te je a...
|