|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kako više otvorit taj port, Zyxell 660HW-T3
![]() -Ovak je postavljen utorrent. ![]() -Ovak sam podesio Client Ip Pool, prvotno kao što se vidi nisam bio upisao DNS servere od Iskona ovdje jer sam mislio da ne treba. Možda i ne treba jer je mreža radila. ![]() -Ovdje sam upisao IP adresu da bude fiksna uz pripadajuću MAC adresu. ![]() -Ovo su postavke firewalla od routera ak to nekaj znači... ![]() -Port koji sam forwardirao. ![]() -DHCP tablica. ![]() Postavke konekcije u windowsima i firewall sa exceptionsima. Ručno sam dodao port 50002 al ne znam gdje bi mogao vidjet taj popis portova koji sam dodao (jer sam dodao i još par). U cmd-u se vidi da je DNS server isti kao default gateway pa sam posmislio da to možda ne bi trebalo bit tako, pa sam onda u router upisao i DNS servere od Iskona. ![]() -Tu se vide upisani DNS serveri. ![]() -Pa onda to ovak izgleda. Port nije otvoren ni u prvom slučaju bez upisanih dns servera, ni u drugom sa. Piše error kad ga testiram u utorrentu, i nema zelene kvačke neg je onaj žuti upitnik il crveni uskličnik. Kaj nevalja, neznam što napravit više da otvorim port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
U settingsima iz windowsa trebas rucno podesiti ip. Znaci LAN properties, pa properties za TCP/IP i odaberes "Use the following IP address". Koliko vidim, tamo bi trebalo pisati (po redovima): 192.168.1.31 255.255.255.0 192.168.1.30 A pod DNS-ove upises DNS-ove svog providera. Takodjer bi u ruteru trebao iskljuciti DHCP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da si pretražio stare teme vidio bi da je bolje postavit fiksnu adresu nego ta rutina u routeru da dodjeljuje uvjek isti IP za određenu MAC adresu (što je u konačnici ista stvar). Dakle postavi fiksno tu IP adresu (192.168.1.31) a dalje za uTorent postupi po: ZyXEL_P-660HW-T1v2_Utorrent. 'bem ja program za koji treba "skinit gaće" što u prevodu znači isključivanje firewall - a u routeru da bi program radio. Vidim da koristiš više P2P programa, za njih isto nađi na danom linku kako podesit router. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|