|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
T-Mobile web'n'walk Card compact II
Imam Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5505 i naišao sam na problem oko T-Mobile web'n'walk Card compact II. Koristim Windows Xp Professional SP2, drivere za laptop sam sve poinstalirao i updejtal s Fujitsu Siemensove stranice i nikako da mi prodela T-Mobile web'n'walk Card compact II kartica. Kartica kao kartica radi jer je sprobana na drugom Fujitsu Siemens lapu. hmmmmmmmmmmmmmm Ako ima tko kakva iskustva s tim, molil bi za pomoc.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Daj malo podrobnije opiši kaj ti se dešava. Nemre se ulogirat u mrežu pa ti je opcija Connect siva, ne prepoznaje uopće karticu, spojiš se pa nema prometa? Malo više informacija!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Znaci ovak: Koristim Wireless brežu i na internet se spajam prek VPN-a tak da ste strane sve radi kao i LAN makar to nema veze s tim. Problem je u tome dok pokrenem T-Mobile-ov program web'n'walk Manager pise mi : "Device not found" Mislim da mi se je prvo trebalo pojaviti ono tipa New Hardware detected i onda kaj ga ja instaliram, ali nije se. Neznam zakaj nije..... karticu sam sprobal na drugom lapu i dela..... Hmmmmmm.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Problem RijeŠen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Možda bi bilo dobro da napišeš u čemu je točno bio problem kao info svim budućim korisnicima ako im se dogodi ista situacija. Dakle,kako si riješio problem? |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja isto imam taj usb stick, (al' na stolnom računalu ![]() Npr. surfam, nakon par minuta bloka internet veza, učinim diskonekt, PC se restarta ![]() ![]() Sad jel to do matične (usb 1.0), napajanja, ili nečeg trečeg? Može pomoć ![]() E da komp je compaq evo d300, P4, 1.5Ghz, matična intel soket 478, memorija SDram 640 mb
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#10 |
Premium
|
a jel može to biti do usb-a 1.0?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je u sticku. Meni i kolegi je wlan usb stick znao smrzavati komp. Nabavkom wlan pci kartice problem je nestao.
![]() |
#12 |
Premium
|
je al' meni je jutros dva puta iz čista mira pao sistem, sad do ćega je? Maloprije sam izvrtio onaj perestrojkin test program i on kaže da je ok. Sad šta mi je činit dalje? ![]() Jel' moram svaki program pojedinačno izvrtit šta je domy os stavio pod sticky? Pomagajte ljudi da znaš oću li kupovat novu konfiguraciju ili se da riješit problem s ovom:
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Imadoh slicnih problema sa stickom. Pa da podjelim moj problem i kak sam ga resil. Znaci, kod instalacije sve prošlo skoro glatko, osim kad se pokrene web'n'walk manager, veli nema uređaja. Greška je bila u tome da u device manageru jedan od uređaja koji se instalira pokazuje grešku 10 (device cannot start) i to na com3 portu. Riješenje: Deinstalirati web'n'walk manager, restart. Instalirati novi hardware, com port. (da zauzme mjesto kao com3 port). Nakon toga, (zanemarite usklicnik u device manageru pod com3 ...) instalirajte stick isponova i držite fige. Kod mene je upalilo... evo i ja držim fige za vas. Pozdrav, Marko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|